Szegasztok!

Nos, a cím szerintem mindent elárul. Igen, harmadik nyereményjátékunk 2 versenyéből egy hivatalosan is véget ért! Ez pedig az "Írásos Anime Kritika" verseny!

Idén sokkal többen jöttek el, mint tavaly. Tavaly 7 versenyzőnk volt, ami így is szép szám.... de a mostanira.... nem kevesebben, mint 13-an (!) jöttek el! Bevallom, féltem, hogy az előzőnek a felét sem érjük el - főleg, hogy mostanában kevesen kommentelnek -, de úgy néz ki, hogy idén jobban teljesítettünk! Persze ez elsősorban (és kizárólagosan) nektek, versenyzőknek köszönhetjük, mert ti voltatok azok, akik billentyűzetet nem kímélve írtátok kritikáitokat. Köszönjük! ;)

S akkor itt is van a 13 versenyző, akik közül az első 3 helyezett megnyerheti ajándékainkat:

1.Mexleonidas - Black Rock Shooter

2.csokiboti123 - Soul Eater

3.Bogdán Attila - Bakuman

4.Suzume - Katekyoushi Hitman Reborn

5.Kenny - Death Note

6.danomics - Hunter X Hunter (2011)

7.Palacsintaxx - A Vadon hercegnője

8.Mykola - Dragon Ball Z

9.Yella24 - Free!

10.Bujdos Ferenc - Tengen Toppa Gurren-Lagann

11.DasOmen - Hellsing

12.Olah Nikolas - Inuyasha

13.Bujdosi Attila - Silver Spoon

Az eredményhirdetés eme hétvégén vagy legkésőbb jövőhét hétvégén lesz megtartva, addig mindenkinek....

EGY PILLANAT! HISZEN MÉG NINCS VÉGE!!!

Ugyanis habár az "Írásos Anime Kritika" versenyünk véget ért, nem szabad elfelejtenünk, hogy idén 2 verseny volt meghirdetve! Méghozzá az "Anime Videó Kritika" verseny!

Eddig ugyan csak 1 jelentkezőnk van, de bízok benne, hogy április 25-ig még lesz 1-2 bátor ember, akik nem csak leírják, de beszélnek is kedvencükről, illetve amelyik a legtöbb agyf*szt okozta nekik (illetve bármely animéról)!

Sok sikert kívánunk tehát mindenkinek, akik még a videó kritika versenyre készülnek, a többiek pedig olvassák a blogot, mert ki tudja, mikor lesz kihirdetve az eredmény! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr775887492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása