Szegasztok megint!

Ma megnéztem a Bleach 277-ik részét, s úgy döntöttem, hogy most eme epizódot fogom felrakni + értékelni.

 

 

 

A látványról nem kell semmit sem mondanom, hiszen valjuk be (és ezt főként a Naruto fanok-nak kell bevallaniuk), hogy a Bleach az egyetlen olyan "Neverending Shonen", ami mindig is szép grafikával és látvánnyal jeleskedett. Minden szép - a karakterek, a tájak, a speckó effektek stb... Viszont mintha egy picikét gyengébb lenne az előzőekhez képest.

Ami nagyon idegesítettt, és ezt az Arrancar Saga-s részek óta így van, HOGY MI A RÁKÉRT KELL A RÉSZEK ELSŐ 5-6 PERCÉNEK EMLÉKESZTETŐNEK LENNIÜK? Sokkal jobb dolgokkal is kitölthatték volna azt a maradék időt! Most komolyan, képzeljétek már el ezt a marhaságot olyan remekműveknél mint pl Monster vagy Fullmetal Alchemist. Ráadásul itt nagyon lassú volt az egész epizód, az előző epizód legalább 2-3 manga fejezetett zabált fel, míg itt maximum másfelet!

Ráadásul itt egy marha nagy logikátlanság is volt, Omaeda ahelyett, hogy egyből oda teleportálta volna magát Soifon-hoz, előtte "gurulodott" egy kicsit a felhőkarcolók falain. És sajnos olyan ötleteket raktak bele, amiket már régebben is ellőttek - gondolok itt konkrétan az "1000 Cero egyszerre" teknikára.

A hangulat a szokásos Bleach hangulat, azaz közepes, nagyon jó fight-okkal - Starrk bebizonyította, hogy eléggé jó harcos és megfigyelő képessége is kiváló ( ráadásul elég lazán küldi a Cerokat) + végre egy Shonen anime/manga, ahol a "pityu" nem csak dísz (lásd C-17, Dragon Ball) - és rengeteg humorral (nagyon tetszett, amikor Starrk szerencsétlenkedett a pisztolyokkal), de piszok lassú történettel.

A zenebona továbbra is jó, passzol az adott eseményhez, és szerintem az Opening is és az Ending is jó - viszont az Opening-el az a baj, hogy erősen Spoiler szerűek.

De a dicséretek ellenére is ez egy eléggé közepes epizód volt a Bleach anime sorozatban, voltak ennél jobbak is bőven! Csak Starrk és Bleach rajongóknak.

Értékelés - Bleach 277 - Tetőpont, Kyoraku Vs Starrk:

Látványvilág: 8/10 = Szokásához híven, ebben a legjobb, de mintha az előzőek szebbek lettek volna...

Hangulat: 6/10 = Jók voltak a poénok, jó kis fight volt, DE AZ A ROHADT 5-6 PERC VISSZAEMLÉKEZÉSES MARHASÁG...

Zenebona: 7/10 = A zene jól illeszkedik a csata jelenetnél és a poénokon, szokásához illően itt is jók...

Elvárások: 3/10 = Csiga lassú haladás a történetben (mert ugye az a sztori, hogy leverik Aizen-t), előtt ötletek, spoilerező opening, egy pár logikátlanság .....

Végső Összesítés Pontokban: 24/40 = Közepes

Végső Összesítés Százalékokban: 66% = Közepes

(A pontozás ugyanaz, mint a mangáknál).

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr342121281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása