Sziasztok!

Eljött az év utolsó hónapja, nemsokára itt a karácsony is. Lehet sütni-főzni, sütimérgezést kapni , fát díszíteni de hogy az ünnepek ne idegeljenek ki benneteket teljesen elhoztam a mostani téli szezon listáját.

winter-2015-chart-v2.jpg

Így első ránézésre elég kiábrándító az egész felhozatal de azért akad 1-2 érdekes cím.

Absolute Duo

- Stúdió : 8bit

- Rendező: Nakayama Atsushi

Főszereplőnk miután elvesztette szerelmét elindul egy mágikus iskolába hogy szert tegyen a Blaze nevű fegyverre ami a lélek manifesztálodásából ered és segítségével bosszút álljon ám a Blaze pajzs formában kerül hozzá amivel képtelen bosszút állni. A sorozat maga egy ecchi-hárem novel adaptáció  szóval sejthető hogy mi fog kisülni belőle. Nem tervezem nézni, az ilyenekkel tele a padlás.

Aldnoah Zero 2.évad

-Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Aoki Ei

Az első évadot sem néztem és Mangekyo elmondása szerint a 6. rész után indul meg a leejtőn az egész. A Történet ott folytatódik ahol az első abbamaradt szal a nézendő listámra tuti nem fog bekerülni.

Ansatsu Kyushitsu

-Stúdió: Lerche

-Rendező: Kishi Seiji

Na ez viszont már más tészta. A történet egy osztályról szól  akik mindenáron megakarják ölni a tanárukat aki egy űrlény és már elpusztította a Holdat és most a Földet szemelte  ki magának de az osztály ezt nem hagyja annyiban. Igen a sztori egy totális debil baromságnak hangzik de pont ezért kaptam fel a fejemet így rá elsőnek. A karakterdizájn már a poszter alapján is tetszetős illetve a rendező sem akárki szóval nagyon várom ezt a sorozatot csak nehogy csalódás legyen a vége.

Dog Days 3.évad

- Stúdió: Seven Arcs

-Rendező: Nishimura Junji

Az 1. széria után jegeltem az egész franchiset hiszen aranyos meg minden de túlzottan cukormázas az egész. 1 évad bővel elég lett volna ebből, fogalmam sincs mit akarnak kihozni a 3. szériából.

Durarara 2.évad 1. harmada

-Stúdió: Shuka

-Rendező: Takahiro Omori

A méltán népszerű Durarara széria már régóta várt 2.évada, vagyis inkább csak az első harmada ugyanis 3 dózisban fogják a szériát leadni, a 3.-at 2016 téljére ütemezték be ( ezek aztán jól előre terveznek ). Történet leírás egyenlőre még nem található de mivel elégedett voltam az első szériával ezért ez is a megnézendők listájára került.

Isuca

-Stúdió: Arms

-Rendező: Iwanaga Akira

Újabb Romantikus-Ecchi-Komédia az animevilág pornóstúdiójától. Felejtős.

Juuou Mujin no Fafnir

-Stúdió: Diomeda

-Rendező: Kusakawa Keizo

Történetünkben az általunk ismert világ megváltozott mikor is megjelentek a Sárkány-nak nevezett szörnyek és a szuperképességekkel bíró lányok a D-k ( na ezen mennyit agyalhattak ). Főszereplőnk szintén egy D Yuu aki nem mellesleg fiú és átkerül egy D lányokkal teli iskolában ahol klisécsajok ezrei veszik majd körül. Ismerős a sztori? Ha a válaszod igen akkor jól gondolod ugyanis az egész nem több mint a Black Bullet és a Cross Ange párosításának a mutáns kölke. Köszönöm de nincs kedven huszadjára is végigszenvedni egy ilyen kliséhalom sorozatot. Felejtős.

Junketsu No Maria

-Stúdió: Production I.G

-Rendező: Taniguchi Goro

Főszereplőnőnk Maria egy boszorkány aki Franciaországban lakik a 100 éves háború idején egy szivolával és incubussal és varázserejével segít a háborúban. Egy nap felfigyel rá egy angyal a mennyekből viszont Maria elutasítja őt mert ha elveszti a szüzességét akkor az ereje is odalesz illetve egy másik angyal is megnehezíti az életét. Mielőtt bármit mondanátok ez nem hentai hanem fantasy sorozat mégis tartalmaz ecchi dolgokat  és a történet van annyira érdekes hogy belekezdjek.

Kuroko No Basket 3.évad

-Stúdió: Production I.G

-Rendező: Shunsuke Tada

Kedvenc kosárladbázóink sorozatának 3., utolsó évada.

Sengoku Musou

-Stúdió:Tezuka Production

-Rendező: ?

A híres Samurai Warriors játék animeadaptációja szal hasonló kaliberű mint a Basara. A történetből semmit nem tudtam kihálózni bocsi viszont mivel alapból érdekelnek a szamurájos animék ezért fokozott figyelemmel várom.

Soukyuu No Fafner: Dead Agressor Exodus

- Stúdió: Xebec
-Rendező: Takahashi Noto
A Fafner széria legújabb darabja amiről én csak annyit tudok amennyit Member a videójában elmondott róla. Se veled Se nélküled kapcsolatban vagyok a Mecha műfajjal de aki erre adja a fejét az jobban teszi bepótolja az előző évadokat hiszen azoknak a közvetlen folytatása lesz.
Tokyo Ghoul 2.évad
-Stúdió: Studio Pierott
-Rendező:  Shuhei Morita
Hát igen... A Tokyo Ghoul egy újabb példa a jó alapanyagból csinált csalódás animéknek. Az első széria legalábbis mindenképpen az, az 5. résznél hagytam abba. Inkább elolvasom újra a mangát minthogy akárcsak még egy részt megnézzek ebből.
Ezek lennének az említésre méltóbb címek, ha kíváncsiak vagytok a teljes listára akkor itt megnézhetitek:
http://www.anime-planet.com/anime/seasons/winter-2015
Jó szemezgetést mindenkinek SZIASZTOK!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr166959939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása