Elhunyt Kazuki Takahashi!

2022.07.07. 15:33

Sziasztok!

A mai napon ismét szegényebb lett nem csak az anime hanem a játékipar is,ugyanis sajnálatos módon elhunyt Kazuki Takahashi, a legendás Yu-Gi-Oh manga illetve  játék megalkotója!

vgc-social-split-template-2.jpg

 

Ahogy sokunknak , úgy az én gyerek illetve tinédzserkorom egyik meghatározó sorozata volt a Yu-Gi-Oh a Pokémon mellett, szinte az egyetlen olyan mellette amit fanatikusan gyűjtöttem és a játékkal is viszonylag sokáig játszottam.  Takahashi műve 1996-tól 2004-ig futott, majd pedig elsőnek a Toei készített egy 26 részes sorozatot a művéből , a mindenki által ismert szériát viszont már a Gallop stúdió készítette míg az utóbbi 2 évadot már a Bridge stúdió készítette illetve készítette, és mára világszíntű játékfranchise-á nőtte ki magát, és nem csak  a mindenki által ismert gyűjtögetős játék ,hanem videójátékok is készültek hozzá.

Halálának oka még ismeretlen, a férfit búvárfelszerelésben találták meg Nago város tengerpartjának a közelében.

Nyugodjon békében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr7917877097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása