Sziasztok!

Előre is bocsánat hogy pár sorozatot kihagytam csakhát ugye a bejegyzést azt este 11 után kezdtem írni plusz meló után szóval érthető hogy pár sorozat kimaradt a listából.

Na de most megpróbálom pótolni őket.

 Nézzük is:

To Love-Ru Darkness


Stúdió: Xebec

Műfaj: Ecchi-Hárem

 Itt a folytatása az Urusei Yatsura fanserviccel teli másának. Igazából az első évadot is azért hanyagoltam mert ugyanaz mint a többi Ecchi-Hárem anime csak több benne a női test mutogatása mindenféle szemszögből. Mondjuk a sorozat valahol a Rosario To Vampire és az Eiken Club között ingázik ilyen szinten. Megnézni biztos nem fogom de akit érdekel az tessék. De legalább egy jó dolog van benne: az endinget Kanon Wakeshima fogja előadni.

Értékelés: Egyáltalán Nem Érdekel (0/5)

Shinsekai Yori


Stúdió: A-1 Pictures

Műfaj: Sci-Fi

Maga a sztori elsőre nehezen érthető de ugyanakkor egészen jónak ígérkezik,elsőre ilyen posztapokaliptikus érzése van.Érdekesnek néz ki.

Értékelés: Nézős: (4/5)

Psycho-Pass


Stúdió: Production I.G

Műfaj: Akció-Sci-Fi

Szintén  a jövőben játszódik akárcsak a Shinsekai Yori de ugyanakkor sokkal komolyabbnak ígérkezik márcsak a látottak alapján is. Biztosan nézős.

Értékelés: Nagyon Várós (5/5)

Robotics: Notes


Stúdió: Production I.G

Műfaj: Sci-Fi

A Chaos Head és a Steins Gate egy újabb alternatívája. A Steins Gate-et ugyan nem láttam de a Chaos Head mély nyomokat hagyott bennem szóval vagy olyan esz mint az utóbbi vagy előbbi. Mondjuk Kvakond szerint a Steins Gate jókis anime bár a Chaos után félek belevágni. Ahogy ebbe is.

Értékelés: Meglátjuk (3/5)

Buso Shinki


Stúdió: Sentai Filmworks

Műfaj: Sci-Fi

Még egy Sci-Fi. Komolyan annyi   ilyen sorozat lesz az ebben az évadban,a kedvelői most aztán nem panaszkodhatnak majd. A Buso Shinki a Moon Angel OVA-k után teljes sorozatot kap Elsőre nem tűnik rossznak bár néhányan már erős közepesre értékelték bár azok nem nagyon számítanak. Bele fogok nézni.

Értékelés: Várós (4/5)

Nos lényegében ezek azok amik kimaradtak a felsorolásból. Remélem most már meg lesztek elégedve. Még van pár sorozat például a Girls and Panzer meg hasonlók de azok még annyira sem érdekelnek hogy írjak róluk. Különben is a Girls and Panzer már most hülyeségnek hangzik, Tank Aranka animésített változat. Ennyi

SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr274821234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2012.10.05. 11:07:33

"Mondjuk Kvakond szerint a Steins Gate jókis anime bár a Chaos után félek belevágni."

Nem félsz. Megnézed.

A R;N-ra ellenben látatlanul nem vállalok garanciát.

Loxe [Henteles] 2012.10.05. 19:40:26

Steins;Gate 1000szer veri a C;H-t, mintha nem is ugyan azok csinálták volna, szóval mindenkinek csak ajánlani lehet, aki nem hülye, és megérti a sztorit, mert ok hogy elmagyarázzák a dolgokat, de nem árt egy kicsit mozgatni a rugókat is! :D

Az R;N meg talány hogy milyen lesz, mert vagy C;H szintű egyszer nézhető, vagy S;G szintű mestermű, bár trailer alapján inkább C;H szintűnek néz ki, de nem lehet megmondani, mert ha rejtélyes sztorija lesz, az úgyis csak később derül ki!

Peter1989 · http://peter1989.wordpress.com/ 2012.10.05. 19:43:33

Már megint Roli? =/

Ha belevágsz az S;T-be, két vége lehet a dolognak, vagy beszippant a sándrix és élvezed a sodrást, vagy nem, és elunod rajta az életed.
süti beállítások módosítása