Szegasztok!

Alig múlt el egy kis idő az Országos Tekken Bajnokság óta, máris egy új verseny jön, mely egyben egy anime találkozót is magában foglal:

  

"Az esemény a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Házban kerül megrendezésre 11 és 17 óra között (6100, Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.)

Nevezési / belépő díj: 700Ft

Nevezni lehet:
Elsődlegesen a facebook oldalunkon lehet, a versenyjelentkezés nevű kiírásunk alatti hozzászólással vagy e-mail: dalfgan kukac freemail pont hu msn: csepelsz@freemail.hu, daisuke_ido@msn.com

A verseny napján a helyszínen is fogadunk el jelentkezést a bemelegítés alatt, de szeretnénk, aki teheti előre szóljon, hogy minél zökkenőmentesebben tudjunk kezdeni.
- FONTOS: Az Accel 2 versenyre kizárólag helyben lehet nevezni! -

További információk érhetőek el a folyamatosan frissülő online felületünkön a http://kameet.hu -n valamint a http://www.facebook.com/NarutoStormVerseny oldalunkon.
"

Forrás: animeet.hu

A programok pedig ezek lesznek:

Programok:

Nagyterem:
11:00 Megnyitó
11:00 Verseny bemelegítések
11:30 Naruto Accel 2 miniverseny (max 16 fő) (1 db tv + 1 PS2)
11:30 Naruto Storm 2 verseny (max 64 fő) (4 db tv + 4 db PS3
Konzol döntők
Ruhatár
Animeland és Mondo stand

Kisterem I.:
11:00 AMV és PV vetítés
12:00 - 17:00 Táncszőnyeg

Kisterem II.:
12:00 Helyben rajzolós verseny
14:00 Anime kvíz
14:30 - 17:00 Rajz workshop (tablet kipróbálási lehetőséggel)

Én nem hiszem, hogy elmegyek erre a versenyre (mert már nem érint annyira Naruto téma), de remélem attól ti ott lesztek (ha tudtok)!

Mangekyo022

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr172685669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása