Szegasztok!

Ne haragudjatok, hogy az utóbbi pár hétben nem jöttem még a videóval, de sajnos a Windows 7-et nagyon nehéz kicselezni, plusszként ráadásul újra kellett telepítenem minden olyan programot, amik szükségesek a videó szerkesztéshez (Sothink Video Converter, Sothink Video Downloader stb).

De szerencsére már nagyon jól haladok, s hétvégére már ki is jön! Plusz, hogy kárpótoljalak titeket, hamarosan jön nem egy, hanem 2 (!) Anime Bemutatók Speciál, melyekről annyit, hogy az egyikben visszamegyünk a múltba, amikor még elkezdtem a videózást, a másik meg egy "Vendég A Palotában" és "Pokemon Origins" keverék lesz.

Addig is olvassátok a friss kritikáinkat, híreinket és egyéb írásainkat!

Valamint egy másik hír, mely remélem, hogy sok videóst meg fog mozgatni, ez pedig nem más, mint az 5-ik Filmelemzők Oscar-ja!

http://baaadmovies.blog.hu/2014/07/02/indul_az_5_filmelemzo_oscar

A versenyen én és xxRoland18xx is részt veszünk, természetesen animékkel! ;)

További szép napot! ;)

Snapshot 7 (2014.07.07. 11-58).png

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr456496127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása