Sziasztok!

Diákszerelem-Tsunderék és Macskák. Lényegében ezek az összetevői a mai alanyomnak.Hogy mi sül ki ezekből? Nézzétek meg a vidit és megtudjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr265365554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.06.17. 16:23:48

hmm egész jó volt ez a sorozat amikor megnézem, nem kell sokat várni az ilyenektől :D úgy az ember elvan vele, de ja nem nagy szám :Dazért mégis jó valamiért, tipikus cucc:D nézd meg azt amit írtam korábban. Sakurasou no Pet na Kanojo :D ezt nézd meg :D hidd el ez egy baromira jó történettel megáldott sorozat. Már pár ismerősömnek megmutattam ,és mindenkit lekötött. Az egyik barátnőm el is sírta magát rajta egy egy résznél ,máskor pedig a nevetéstől könnyezett.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.06.17. 16:41:34

ui: illik is ezután az anime után nézni, mert itt is macskabuzi mindenki. Japán animékből az ember pár tanulságot leszűrhet.
1. mindenki macska buzi
2. a japán női típusok:
-Tanárnő:szexi ütöm vágom a diákot és mindenbe belekotnyeleskedek férjem meg nincs mert alkesz vagyok :D és elviselhetetlen a természetem általában 28 és 30 on túl meg a halál között vagyok
-Diáklányok:Fehérhaj:-Alap: szinte sohasem beszél csendes
Mutált fehérhaj:- Perverz,vagy fölényeskedő
- Szivárványszínű haj: hmm ha rövid akkor nagy csöcse van ha hosszú akkor nincs szinte melle a közepes hosszúságúnak meg a melle is közepes. Egyébként a mell méret fordított arányosságban van az intelligenciával
- Szőke: csak külföldi diák lehet szőkehajú általában angol ,néha azért olasz is becsúszik: Alap: gyönyörű de annyira hülye hogy még pelenkázni is kell, tulajdonképpen életképtelen. A mellei kicsik
Külföldi diák: irritáló főnökösködő aki mindent jobban tud. A mellei kicsik
Fekete haj: A legritkább esetekben van a főszereplőnek ilyen haja, általában hosszú vagy rövid hmm viszonylag normális életfelfogással rendelkezik.
Barna: mindig perverz,ha szemüveget visel általában azokért a fiúkért rajong akik imádnak homokozni.
3.)Japán fiúk: Mind vékony és buzis külsővel rendelkezik akár a szél is elfújhatja: Alap típusok: Fehér haj. Tipikusan homokos karaktert ábrázolunk vele, ha nem is buzi ,de valamiért mindig annak látszódik egy átlagos fiú szemében.
Fekete,barna haj: Általában a főhős hajszíne. Olyan amilyen vagy perverz ,vagy normális, a fekete hajúak azért az esetek többségében mély depresszióban szenvednek. Kikosrazták őket az oviban aminek következtében olyan lelki sokkot szenvedtek,hogy a.) nem barátkozom senkivel ,nem járok szép lányokkal mert úgyse néznek rám
b.)öngyilkos akarok lenni mert a világ kegyetlen velem, ugyan afrikában éhenhalnak a gyerekek nekem meg kivan nyalva a seggem, de a világ le se szar engem mert a szomszéd juliska néni locsolás közben nem köszönt rám
Piros és egyéb szivárvány szín: Anime fantasy főhős vagyok minden hárem csajt megkapok
Szőke: Tipikus mellékszereplő hajszín ,vagy brit csere diák vagyok ,vagy csak szimplán egy köcsög aki egyébként állandóan vigyorog és jópofizik.
Szemüveges bármely hajszínnel: Okostojás aki mindent mindenkinél jobban tud, mivel a kurva szemüveg nem áll meg a kibaszott csöpp orromon ezért állandóan felnyomom hogy okosabbnak tűnjek vele. A lányok nagyrésze rám gerjed.
Kopasz: én vagyok a halálistenek vezetője és egy agresszív állat vagyok aki a nőkkel nem tud komoly kapcsolatot kialakítani, ha nem halálisteneset játszom, feledhető mellékkarakter vagyok
Dagadék: Igen különleges altípusa ez a hímegyedeknek hiszen manapság csak vékony köcsögöt láthatunk az animék piacain, általában mellékszereplő vagy számítógép zseni ,vagy egy hikkikimori vagy otaku aki izzad mint a görény. A sorozatok elején elhalálozik egy bombától miközben megpróbál erőszakolni valakit, vagy csak szimplán ügyetlenkedik cél nélkül a poén kedvéért.
Punkfrizura: általában a 60 as évek amerikai divatját követem,ami már ott is gáznak számított, ezért mindenkit terrorizálok, természesen a rendőrök nem tartóztatnak le.
4.)a cseresznyevirágfákról végtelenül hullik az a kurva szirom , miközben nem látszódik ,illetve mindig tűzijátékot lövünk fel. Dübörög a gazdaság ,az uszodában tejet iszunk amtől összefossuk magunkat otthon,a lakásunk kicsi ,a pöcsünk kicsi ezért majmoljuk az európaiakat és vágyunk az olyan nőkre amik itt nincsennek valójában, a férfiak önbecsülése nulla, és olyan női ideálokat festünk le az animékben amik csak egy zs kategóriás szadomazo pornóban mehetnének el: pl a lány nem tud gondoskodni magáról de annyira ,hogy mi öltöztetjük mossuk ki a szarból,a lány üt ver minket mert ugye az jó dolog,perverz pedofilok vagyunk, minden lány 18. századi ruhában jár és harc közben mindenhonnan leszakad a ruha csak onnan nem ahonnan kéne.
5.)Az animéket művészetnek tartjuk,bár a termékeink 99% ez nem mondható, csak híg fosadék amik azért készülnek hogy vegyék a műanyag bábúkat amikre gerjedhetünk

Geriolah7 2013.06.18. 21:38:14

http://en.wikipedia.org/wiki/Asobi_ni_iku_yo!

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.06.22. 21:21:09

Ha még nem látta volna még valaki akkor érdemes megnézni ezt az amv-t www.youtube.com/watch?v=eCQ-iK1b7jA
Ez és csakis ez az egyetlen ok, hogy megnéztem ennek a sorozatnak az első részét :D aztán hagytam a francba mert nem tetszett.

@Palacsintaxx: Lehet, hogy ez így van, sőt biztos de ha az ember megtudja válogatni azt amit megnéz, nem lesz problémája az animékkel semmilyen téren :) én abból az 1%-ból is kiválasztom a nekem 80%-ban tetszőt.
Nincs olyan anime amit végignéztem és azt mondtam rá hogy nem érte meg. (hazudtam mert még az animés korszakom legelején megnéztem a Chaos;Head -et ami k*va szar volt)

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.06.24. 18:02:32

@mykola: nekem már volt pár olyan anime amit végig néztem, és azt mondtam magamban hogy ne mérte meg ,a csapnivaló befejezés miatt.Illetve sok olyan anime van ahol a minőség hullámzik a részek között. Van ami nagyon érdekfeszítő de van ami baromira unalmas, pl Gintamánál.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.06.24. 18:35:21

@Palacsintaxx: Figyelj, szerintem akkor éri megnézni valamit ha leköt. Persze valamilyen minőséget hoznia kell, de pl.: Detroit metal city, a grafikát wc papírnak nem lehet mondani, annyira minimalista de azért lekötött.
Nem válogatok nagyon, ha kényszerét érzem, hogy bekapcsolja a következő részt akkor jó az anime. Ha nem nézek meg bekezdésnek legalább 2 részt akkor nem is nézem végig.
Van bőven amiből válogatni lehet, próbálj jobban válogatni :) Bár lehet te már annyit láttál, hogy nincs új számodra nem tudom.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.06.25. 20:03:57

@mykola: Félre értettél:) a korábbi hozzászólásaimban, legalábbis ezt érzem. Először is , ugye mint említettem csalódtam már animében, a befejezés miatt:)az lehet 1 olyan rész ami a végén elront mindent ettől még az egésze persze lekötött.
Másodsorban korábban, csak leírtam az alap karakter típusokat, picit viccesen:) ezzel azt próbáltam kifejezni, hogy valamiért ezek a tipikus karakterek mindig fel-fel tűnnek minden animében, legalább az egyik fajtája, egy-két kivételtől eltekintve. Ami szomorú, mert arra utal, hogy egymást másolják az írók és újat nem nagyon mernek alkotni. A humor forrás megreked egy bizonyos szinten, illetve a főgonosz is. Tegyük fel, ha megnézel egy mechás animét mi lesz a főellenség? 10/7 alkalommal valami rovar a maradék felosztás pedig vagy növény,vagy tengeri lény általában tintahal vagy polip, illetve a legritkább esetekben szintén értelmes technikával rendelkező faj. Egyébként elég sokat láttam, múltkor kezdtem el jelölgetni hogy 15 év alatt amióta kb animéket nézek hányat láthattam összesen most tartok a 310. animénél amit bejelöltme, persze ez a szám korántsem olyan nagy, hiszen a mozifilmet a sorozatot illetve külön az évadokat is 1-1 darabnak számolja, tehát ha mondjuk egy sorozatnak 8 évada van akkor 8 darabnak számolja az animeadd... nekem mostanában tényleg nehéz érdekes darabokat találnom az pl 3 hónapja nem néztem egy darabot sem, tegnap esett meg vihar volt úgyhogy a fate/zerot 2 évadát pörgettem végig meg a jin-roh c anime filmet:) amik tényleg tetszettek,de megint megakadtam :P úgyhogy megint fél évig nem nézek semmit :D

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.06.25. 23:08:44

@Palacsintaxx:
Hát eléggé negatívnak hatott az a leírás :D azért gondoltam hogy kb valamilyen szinten eleged van az animékből.
Én olyan konkrétan 71 animénél járok (1 db-nak számítva az évadokat) és ennyire nem tudtam megkülönböztetni ezeket a karaktereket. Lehet mert csak nem eléggé figyeltem, de nekem ez 5 év termése (15 év alatt biztos nem lesz meg még 200 sem mert egyre nehezebb nézhetőt választani), ezért gondoltam, hogy talán túl sok sablon animét láthattál. De az is lehet, hogy teljesen félreértettem mindent, nincs kizárva :D
süti beállítások módosítása