Sziasztok!

Nos íme a legotakucentrikusabb anime az egész földön de mégse volt akkora csalódás mint amire számítottam. A Vége sajnos kissé el lett rontva mivel a MM "megint" beszart az uccsó perceknél és kezdhettem előröl az egészet. De azért lényegében jó lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr435188575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.04.03. 00:23:03

Elég korrekt volt a videó, de azzal nem tudok egyet érteni, hogy az endignek rosszak lennének. Szerintem nem úgy kell élvezni, mint akármelyik másik endinget, hanem mint egy poént, ahogy négy lány beül és akár dragonball-t is énekel. :D konkrétan csak ez jutott az eszembe, de aki látott sok animét az biztos többet is felismert.

A szinkronhangok meg már szintén csak ízlés kérdése. Nem mintha imádnám a vinnyogós hangú embereket, de nekem nagyon tettszett ahogy Konata beszélt. Olyan viccesen tudta kimondani a dolgokat :D "rilaaaxüü"
süti beállítások módosítása