Sziasztok!

Ugyan még nem teljesen fejeződött be a Suite Precure ami ugyan érdekesnek indult de sajnos nagyon lecsúszott a hülyeség létrán plusz most hogy a vége fele megjelent az IGAZI főgonosz ami igazából nem több mint egy túlméretezett csirke és rohadt sablonos az egész karaktere,de már bejelentették a 9.-ik Precure Sorozatot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen ez lenne az,a címe pedig SMILE PRECURE LESZ!

Na az már biztos hogy az egész a Yes 5 széria utánzata lesz hamár csak a csajok kinézetét vesszük alapul.

A Történetről meg nem is beszélve:

Meseországban (ezt még leírni is fájdalmas) folytonos a béke és a happy-zés ugyanis a sok meselény itt békében él egymással csakhogy a gonosz PIEROTT császár invázíot indít ellenük amelyben meghal a királynő. Csak a Cure Dekor nevű hatalmas erejű tárgy képes őt felébreszteni ezért egy Candy nevű tündér az emberek világába megy ahol megkeresi az öt legújabb precure lányt hogy megmentsék Meseországot és felélesszék a királynőt a Cure Decor segítségével.

Nos a történet fájdalmas,fenáll a cukormérgezés veszélye,marhára sablonos. Látszik rajta hogy a készítőknek már semmi eredeti ötletük sincs a sorozathoz de azért próbálnak kitalálni újabb "eredetiségeket". De legalább a látvány az továbbra is szép köszönhetően annak hogy immáron 9.-ik alkalommal is a Toei Animation fogja készíteni. Nem fűzök hozzá nagy reményeket de hát ahogy mondani szokták A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!

Február 5.-én kerül majd adásba!

SZIASZTOK!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr863533743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása