Sziasztok!

Ha bemutatunk egy animét akkor általában az openinget szoktuk nagyon ajnározni vagy utálni. Nem csoda hiszen alapjában annak kell kedvet csinálni a sorozathoz. Az endingekről azonban pofátlanul kevés szó esik ezért hát úgy döntöttem hogy bemutatom a 10 kedvenc endingemet nektek.

10.Helyezett-Trinity Blood Ending-Broken Wings by Tomoko Tane

Ha valamit fellehet hozni az animében pozitivumként a látvány mellet akkor az az ending. Nem azért került bele a listába mert hű de olyan jó de azért tényleg illik is a sorozathoz meg úgy jó hallgatni is nem úgy mint az openinget ami egy rakás lócitromot sem ér.

9.Helyezett-Yuu Yuu Hakusho Ending 4-Taiyou ga Mata Kagayaku Toki by Hiro Takahashi

Mivel maga az anime a 90-es évek egyik gyöngyszeme ezért az endingje is a 90-es évek hangstilusához igazodnak. Mindegyik endingje jó de nekem ez a kedvencem bár nem tudom miért hiszen a 3.ik jóval pörgősebb mint ez. Vagy talán pont ezért tetszik ez annyira? Lehetséges.

8.Helyezett-Saber Marionette J to X Ending 1-Lively Motion by Megumi Hayashibara

A Saber Marionette egy elég ismeretlen anime pedig történetéből kifolyólag nem is rossz. Egy olyan világban játszódik ahol nincsenek nők ezért a férfiak nőandroidokat  készítenek amiket aztán életre keltenek hogy a társuk legyen. Ez is hárem anime bár itt az erős tulzás de van benne Sci-Fi Shounen és Komédia elem is. Ez a 3.ik évadnak az első endingje és ez a legjobb az összes közül.

7.Helyezett-Nyanpire ending-Nyanpire Taisou by Natsuko Asou & Hyaidan

Hihetetlenül ötletes ending már csak azért is mert Live endingje nem sok animének van. Furcsa hogy ez a csaj énekli az MM! endingjét is ami hihetetlenül ócska de ez nagyon jó lett akárcsak a Cardfight Vanguard első endingje is amit szinén ő ad elő.

6.Helyezett-Nana ending 4-Kuroi Namida by Anna Tsuchiya( inspi Nana by Blast)

A Nana összes zenéje marhajó de mindközül ez illik a legjobban a sorozathoz. Hihetetlenül érzelemdús ugyanakkor mégsem csöpög. Érdemes meghallgatni.

5.Helyezett-Basilisk Ending 1-Wild Eyez by Nana Mizuki

Kár hogy Mangekyo nem tett említést a zenékről a videójában pedig azok is megérdemelnek egy pár szót. A Hime Murosaki annyira nem jött be ez viszont hihetetlenül jól sikerült. Joggal gondolom azt hogy ez Nana egyik legjobb dala és tényleg érdemes meghallgatni.

4.Helyezett-Slayers Ending-KUJIKENAI KARA by Megumi Hayashibara&MasamiOkui

Ahogyan magaz az anime az endingje is szuper plusz Megumi itt már jóval többet énekel mint az openingben.

3.Helyezett-D.Gray-Man ending 4-Antoinette Blue by Nana Kitade

Sokáig gondolkoztam rajta hogy ezt vagy az első endinget tegyem-e be de ez egy picit mindig is jobban tetszett szóval ez került be. Nagyon Lenalee centrikus ending de nem megy át fanservice parádéba.

2.Helyezett-Rosario To Vampire Ending-Dancing In The Welvet Moon by Nana Mizuki

Tökéletes példája annak mikor az ending százszor jobb mint az Openening. Hihetetlenül pörgős és eseménydús. Szerintem nem kell semmi mást mondanom róla.

És akkor jöjjön az első helyezett ami szerintem sokakat meg fog lepni.

1.Helyezett:Vampire Knight Ending-Still Doll by Kanon Wakeshima

Asszem az ilyen dalokra szokták azt mondani hogy ha az ember egyszer meghallja akkor nem tudja kiverni a fejéből. Igazából az összes zenéje az animének nagyon jó de ez valamiért kiemelkedő lett. Talán a klipp miatt esetleg Kanon szép hangja vagy a nagybőgőjének a kisérteties hangjától lehet de az biztos hogy a Vampire Knight első endingje az aranyérmes nálam.

Nos ezek lettek volna a 10 kedvenc endingjeim SZIASZTOK!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr493238767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.09.19. 20:30:42

MM ed-je tetszik (bár még nem láttam az animut) rajta van a telómon Na-chan összes száma <3

Tenyeres0 2011.09.27. 15:00:45

Sziasztok kostoltatok mar uj hellt?
süti beállítások módosítása