Sziasztok!

Alighogy véget ért a nyár máris megkapjuk a listát hogy milyen animékból csemegézhetünk ősszel.

Nézzünk is meg néhányat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát megmondom őszintén ez se lesz valami túl érdekes Bár azért itt is akad néhány említésre méltó sorozat.

Shakugan No Shana Season 3

Az első évad marhajó volt és nagyon tetszett a másodikat viszont nem láttam de azért várandós anime nálam. Ha lesz legalább olyan jó mint az első széria akkor meg leszek elégedve vele. Ez is 24 részes lesz és megint a J.C Staff készítette. Ja és már hivatalosan is ez lesz az utolsó évada a sorozatnak.

Coppelion

Úgy látszik hogy a földrengés és a Fukushimai atomerőmű történései máris megihlettek egyes embereket. 2016-ban egy hatalmas nukleáris katasztrófa történt Tokyó-ban és 20 évvel később a város szellemváros lett a magas sugárzás miatt. Azonban él itt 3 lány akiket úgylátszik nem érdekel a sugárzás. Szintén várandós.

Chihayafuru

Na ez már annyira nem izgat.Chihaya egész életében arra vágyott hogy meglátogathassa a húgát aki híres szupermodell Japánban.  Ez álom is marad egész addig míg egy cserediák Arata be nem vezeti egy különleges kártyajátékba. Hamarosan nagy szenvedélyévé válik és már azaz álma hogy ő lehessen ebben a játékban a legjobb. (Nincs a csaj szűkebb családjában egy Itou Kaiji nevű fickó?- WanGood)

Basszus ennél zavarosabb története már csak a Naruto Shippuuden-nek van.

Persona 4:The Animation

Na erről meg aztán végképp nem hallottam. Ez is egy játék alapú anime lesz amiről eddig a büdös életben nem hallottam. A történet egy városról szól ahol egy különös gyilkos szedi áldozatait és miután gyilkolt elkezd esni az eső. Aztán köze lesz hozzá valamilyen tv-műsornak is de hogy mi azt sajnos nem tudtam már kibogozni a felületes angol tudásommal.

CubexCursedxCoriuos

Na magát a előzetest és a poszter elnézve ez se lesz több egy 11eyes szerű pokolból előrángatott gyötrelemnél.. Pláne hogy az egyik csak a megszólalásig hasonlít Yukára. Többet nem akartok a sztoriról tudni. Talán be lesz majd mutatva.

Maji De Watashi No Koi Shinasai

A School Days alkotója újra lecsap. A School Days és a Princess Princess után ezt próbálja a pofánkba tömni. A poszter alapján legaláb 3 Tsundere csaj,egy normális csaj és egy leszarom életvitelű harcmániás csaj jár majd a főhős mellé akik mind szamurájok. Ha ezt valamelyikünk meg is nézi az csak azért lesz hogy be tudjuk majd mutatni.

Mobile Suit Gundam Age

Újabb Gundam mecha sorozat. Alapjában nincs bajom a sorozattal csak az hogy a Destiny széria után sok újat nem képes mutatni de hátha majd ez képes lesz. Lehet hogy belenézek.

Tamayura:Hitotose

A Történetbe nincs semmi különleges,egy lányról szól aki Seti Island-en él és imád fényképezni. Slice of Life, meglátjuk mi lesz belőle de azért kellenek az ilyen sorozatok is nemcsak a harc ezerrel.

Remélem sikerült kedvet csinálnom valamelyik sorozathoz de az biztos hogy számomra 2-3 darab van ebbe a szezonban amelyik úgy felkeltette az érdeklődésemet.

SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr533199865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.09.03. 15:41:45

Pedig a Persona egy egészen ismert játék, furcsa, hogy nem hallottál róla :)

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.09.04. 08:59:48

Fate Zero az vajon mi lehet?:S megnézem, a minimális angoltudásomból arra következtettem vmi előzménye a Fate/Stay Night-nak :D

S. no Shana, várom, bár inkább oszt társam nagy rajongója, de szerintem is elég érdekes/izgalmas anime volt! :P

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2011.09.04. 14:32:35

Úgy hallottam én is, hogy valami előzmény lesz, de nemtom, hogy egy ilyen pocsék anime sorozatnak mért kell előzményt csinálni. A Fate/Stay Night úgy volt szar, ahogy volt, ezek után a nagyfilmet se néztem meg, ami pár dologban más csak mint a sorozat. Erre se nagyon leszek kiváncsi.

A Gundam 00 után pedig ez a új gundam nagyon gyerekesnek tűnik, nem annyira érdekel. Inkább valami Gundam 00 szerű epikus animét kéne csinálniuk nem megint a "kisgyerek megtalálja a csodarobotot" ezerszer látott klisét.
süti beállítások módosítása