Szegasztok!

A lassan közeledő II.évadban majd bemutatom az Umineko No Naku Koro Ni animét, melyet a Higurashi No Naku Koro Ni alkotói készítettek, azzal a különbséggel, hogy az Umineko-ban viszonylag minden működött a Higurashi-val ellentétben.

A Higurashi-hoz hasonlóan ez egy PC-és point & click nyomozós játék sorozaton alapszik, de a Higurashi-val ellentétben az Umineko egy komolyabb konzolos remake-et kap, ráaádsul Playstation 3-on.

 

 

Ha minden igaz, akkor a Playstation 3 remake nem csak szebb lesz, de az animéhoz is fog inkább hasonlítani, ráaádsul az első 4 részt (animében az össz 26 epizód-ot) fogja tartalmazni - amit ugye egy konzol géptől elvár az ember.

A megjelenése még odébb van (2010 decembere), de ha valaha is megjelenne legalább az EU-ban, lehet, hogy megnézem - mert az Umineko anime tökre bejött.

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr892410478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása