Sziasztok!

Először is kezdeném egy bocsánatkéréssel Deidera nevű olvasónk felé mivel nem ezt igértem bemutatónak de hát sajnos igy alakult(netgyorsaság rulez). Persze be lesz mutatva,ezután mindenképp az lesz,ugyhogy kérem ne haragudjon és ne robbantson fel kedves Deidera!

Viszont amit bemutatok arra se lehet panasz ugyanis egy nagyon szórakoztató animéről van szó és remélem elnyeri a tetszáseteket!

Ma Alanyom a Kuroshitsuji-Black Butler c. anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Anime mangája  2006-ban jelent meg és Toboso Yana készitette el,majd 2008-ban elkészült az animeváltozat amit az A-1 Pictures készitett,összesen 24 epizódból és 1 OVA részből áll az anime!

Az anime története nem nagyon bonyolult ennek ellenére mégis nagyon jó és mégcsak azt sem lehet mondani rá hogy sablonos.

A Történet a 19.századi Londonban játszódik ahol a nemes és gazdag Ciel Phantomhive igazgatja a családi játékvállalatokat holott mégcsak 14 éves,mivel szülei egy tüzesetben meghaltak.Ciel egy nagyon cinikus,érzelementes gyakran kárörvendő gyerek aki mindig beleüti az orrát a legkülönbözöbb rejtélyekbe amiket általában meg is old hű Társával eggyütt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Történetünk másik főhőse Sebastian,Ciel komornyikja bár sokan csak Mr.Tökéletesnek hivják ugyanis mindi makulátla a külseje és a ruhája illetve mindig pontos és tisztelettudó emelett remekül süt-főz illetve vasal! Azt azonban senki sem tudja hogy Sebastian egy Démon aki anno megmentette Ciel Életét aki azonban ezért a lelkével fizetett neki! Ezért is csodálkoznak rá sokan amiért hihetetlenül ügyes és erős! A Rejtélyeket eggyütt szokták megoldani Ciel-lel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Föbb történeti szál igazából annyi hogy Ciel mindenképp megakarja találni szülei gyilkosait mivel biztos benne hogy megölték őket és nem véletlenül haltak meg! Ezuton jutnak el egy szervezethez amel ytalán megadhatja a választ addig azonban a legkülönbözöbb eseményeket kell megoldaniuk.

A Főgonoszokról annyit mondok hogy igazából nincs konkrét főgonosz az animében hanem ahogy megyünk előre a történetben ugy találkozunk a különbözö egyénekkel.Vannak itt maffiózók,arrogáns angyalok,Szekták,Kaszások stb...! és persze ahogy haladunk előre mindenkiről kiderül hogy multja van vagyis "Mindenkinek van valami szennyese" ez főképp a kertészre Finianra,A Szobalányra Meirinre A Szakácsra Bard-ra illetve Ciel keresztanyára Madam Red-re és az ő komornyikjára igaz róla még késöbb irok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugy nagyjából ennyi a történetszál ami ugyan eleinte egysikunak látszik késöbb azonban annyi fordulatot kapunk hogy nem gyözzük követni a történetet. Szóval pozitivumként lehet felirni hogy nem egysiku az anime.

Ami még nagyon tetszett az a rajzolása az animének,ugyanis nagyon szépen lett kidolgozva,egy karaktert kivéve az pedig Madam Red komornyikjának valódi alakja Mivel ő egy Kaszás és hát sztem nem kicsit lett idétlen és nevetséges hanem nagyon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE MOST KOMOLYAN HÁT NEM SZÁNALMAS ÉS IDÉTLEN? ráadásul olyan idegölően és irritálóan vislkedik hogy az embernek feláll a szőr a hátán+ szerelmes Sebastiánba. Ráadásul ahogy visitozik meg nyávog az kész katasztrófa.

A Másik nagy negatív karakter az Elizabeth,Ciel barátnője(bárnem látni a fiun hogy nagyon érdekelné őt lány),Nos ő még idegesítőbben visítozik és nyávog mint Greil szóval a karaktere a szokásos elkényeztett szőke kiscsaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul beleraktak egy oltári feleslges karaktert,ő Pluto aki igazából egy farkasember viszont állandóan meztelen és kutyaként viselkedik még akkor is ha emberalakban van,de igazából nem viszi előre a töténetet a jelenléte ő csak ugy benne van asszem a 7.résztől.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami még feltünt nekem az animében hogy Sebastian idönként nagyon Hajaz Alucardra főképp ami a teljes démonná válását illeti viszont sz eredeti alakját meg nem mutatják meg pedig sztem be kellet volna tenni..! És hát sajnos itt is vannak fillerrészek viszont azok legalább nem lettel olyan vészesek inkább szórakoztatóak lettek!

A Zenék sztem nagyon jók lettek,ez az Openingről és az endingekről is elmondható, ami külön tetszet hogy az 1.ending teljesen angolul van ami hát nem sok animénél van. Az Opening egy kellemes dal szóval ajánlom mindenkinek!

Viszont ami nagyon nem tetszett az az hogy az animének idén készült el a folytatása és egyes kritikák szerint nagyon a béka segge alatt van a 2.évad,annyit elárulok hogy nem Cielék a föbb szereplők benne!

Kuroshitsuji-Black Butler

-Műfaj:Misztikus,Történelmi,Bishounen

-Studió:A-1 Pictures

-Rendezte:Toshiya Shinohara

-Hossz:24.rész+1 OVA

-Idő: 2008-2009

Tetszett:

-Történet

-Felvezetése az animének

-Jól Kitalált szereplők vannak benne

-A Szolgálók nagyon poénosak benne

-Rajzolás és Látvány

-Zenék

-Seabastian hüséges Cielhez

-Nincs konkrét főgonosz

Nem tetszett:

-Greil nagyon Szánalmasan és Idétlenül néz ki

-Greil és Elizabeth k@ra irritáló személyiségüek

-Fölösleges Karakterek

-Sajnos itt is vannak fillerek

Értékelés:

Táblázat Szerint: 28/40=Jó

Százalék Szerint: 88%

8/10

Szóval Bátran nézzétek meg ezt az animét mert a komor hangulata ellenére is egy nagyon szórakotató anime.Deiderától mégegyszer elnézést kérek igérem minék hamarabb felteszem azt amit kértél. Addig Is SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr472379583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeidaraHUN · http://lgrentertainment2.blog.hu/ 2010.10.17. 22:10:51

semmi baj ismerem az ilyet én is 3napig szedtem a jay és néma bob visszavág-t és nem robbantalak fel(nagyon piromániás vagyok igazából is)

xx18Rolandxx 2010.10.17. 22:19:34

@DeidaraHUN: na ja igy is van még hátra 3 óra mire végezne vele pedig 80%-on áll

DeidaraHUN · http://lgrentertainment2.blog.hu/ 2010.10.18. 13:03:21

@xx18Rolandxx: hát igen mióta beköttette anyám a 100mb/s net-t azóta még rosszabb
süti beállítások módosítása