Szegasztok!

Eme hétre sajna nem tudtam készülni új kritikára, de jövő héten ismét jövök, méghozzá a sokáig halogatott Green Blood manga kritikával. De gondoltam így előzetesben megírom nektek, mely animékről és mangákról fogok írni nektek!

1.The Dagger Of Kamui (1985, Anime Film, Madhouse)

496l.jpg

"A Madhouse NEM hibázik!" kijelentésre a legmegfelelőbb ellenpélda (pár másik animével együtt), ugyanis az 1985-ös "The Dagger Of Kamui" a Madhouse egyik legnagyobb bakija, amit valaha elkövetett a stúdió fennállása óta. Így is jobb nindzsa cucc, mint a Naruto, de nem emelnék gyertyát neki soha.

2.Földtenger Varázslója (Tales From Earthsea)(2006, Anime Film, Ghibli Studio)

1829l.jpg

Az egyik kedvenc Ghibli filmem, amely valamiért az egyik legutáltabb is valamiért. Megértem, hogy miért nem tetszik sokaknak, de szerintem így is az egyik legjobb Ghibli anime film.

3.Geneshaft (2001, Anime Sorozat, Satelight)

20030l.jpg

Elég annyit, hogy nem volt szegény animének elég, hogy abban a korban született, amikor a CGI még gyerekcipőben járt, de a készítők maguk csinálták ki a az érdekes alapkoncepciót az esztelenséggel, a logikai bukfencekkel, az ellentmondásokkal és az igen gyenge szereplő gárdával.

4.Robot Carnival (1987, Anime Film Antalógia, APPP)

92929l.jpg

Az egyik legjobb anime antalógia, amit valaha láttam! Anno Ragnafan1992-vel néztem meg és mindketten elég pozitív véleményem voltunk róla.

5.BAOH (1989, Anime OVA, Studio Pierrot)

27139l.jpg

"Hmmm, nem úgy volt, hogy többet nem nézel Weekly Shonen Jump termékeket?" De igen, viszont azt is mondtam, hogy kizárólag olyanokat, ami 1996 után jöttek ki, már pedig a BAOH, ami eredetileg egy 1984-es manga volt még simán átmegy a rostán.

Nagyon alulbecsült anime, pedig nem elég, hogy még akkor a korból származik, amikor a Pierrot Stúdió még tudott alkotni, de ez volt a JoJo's Bizarre Adventure mangakájának az első komolyabb műve is.

Lesznek mások is, de azok már legyenek meglepetések. Jövő héten akkor Green Blood manga kritika!

Lehet ajánlani nekünk (Mangekyo022, xx18Rolandxx és Ragnafan1992) animéket és mangákat a kommentszekcióban vagy email címeinkre.

További szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr314729759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Direffy Tiffany 2019.04.04. 20:19:47

Hú túl sokat fogok ajánlani asszem XD
Az első amit a régóta ígértél
Mahoutsukai no Yome
Kimi no na wa

Manga
Koe no Katachi
Say "I Love You" (a mangája az nagyon jó)
Kuzu no Honkai
Ao Haru Ride

Anime
A hosszúlábú apu
Kuroko no Basket
Re:zero

Mangekyo22 2019.04.08. 17:14:38

@Direffy Tiffany: Köszönjük az ajánlásokat! :) Ao Haru Ride manga és Mahoutsukai No Yome anime kritikák tuti lesznek! ;)
süti beállítások módosítása