Sziasztok!

Member mester ismét egy maradandó videót alkotott meg számunkra és az utókornak egyaránt egy szintén nevesebb online kritikus vendégszereplésével.

Öveket becsatolni mert máris START!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr785204672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 04:14:03

háát nekem nem voltak problémáim a bossokkal, csak az utolsó fő fő ellenféllel, wave man pl könnyű volt :D én starral kezdtem volna a helyedben vagy gravití mannel :D bár én bevallom úgy emlékeztem hooogy alapból mindig újabb ellenfél jött magától nem te választottál ,deeee régen volt 12 éve legalább :D vagy több, sőt biztos hogy több :D

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 04:18:15

egyébként a videó nagyon tetszett, sok régi emlék feltört bennem, emlékszem sokan elakarták velem cserélni a megamen játékom:P illetve rengeteget mosolyogtam így a hajnali órákban rajta, nagyon jól sikerült ,mesteri munka :D

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 04:32:19

ui: elfelejtetted megemlíteni az animék között a Ryuusei no Rockman ami szintén megaman :D csak új köntösben ,mééég magyarországon is nyomták sálálálálá :D

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.04.07. 07:25:23

@Palacsintaxx:
1. Mán hogyne említettem volna, "Ne nézzetek így rám, készült anime a játékból, de az nem követi a történetet…", és megjelent a Ryuusei no Rockman DVD borítója. Mert ok, a nevek stimmelnek, képességeket kukáznak és a többi, de szintúgy nem sok maradt a játék fílingjéből, Roll pl. egyszerű háztartásbeli robotból ugyanolyan harcos lett.
2. Szerinted nem trollkodtam az elején a bénázással? :) Kellett egy apropó vakond feltűnéséhez.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 13:38:29

@Member: nekem tetszett a videód :P ne értsd félre, amikor a kommentet írtam, kb az elején tartottam :D csak gyorsan helyzetjelentéseket írtam :P amúgy tudom hogy nem trollkodtál az elején a bénázással :D az egy vallomás volt :D csak nem mered felvállalni:P amúgy picit irigyellek, nekem már nem működik a "nintendom" :( pedig úgy kockulnék ezekkel a játékokkal, valahol egy dobozban kint a raktárban ,megvan az összes menő játék: P volt. Most adok neked egy feladatot :P régen volt egy verekedős játék ,ahol valami harcművészeti tornán kellett részt venni. 3-4 féle karakter volt benne és több harcművészeti stílus, volt utcai harcos, volt boxoló, volt karatés, meg kungfus. Ha duálban nyomtad, akkor összekapaszkodhattál a társaddal, és valami forgó különleges technikát hoztál létre vele, hasonló volt ez a játék ahhoz a szériához ahol fociban pl ilyen szuper lövések voltak, és lehetett verekdni, volt belőle jégkorongos is stb. ,de nekem a verekedős volt a kedvencem. A játék végén, a fuji hegy jelent meg, ahogy ott futott a srác, az elején azt hiszem, hogy valami öltözőben volt a srác, utána kellett beírni a nevem. Melyik ez a játék, és ha kitaláltad, vagy bárki kitalálta :D akkor egy kritikát erről is szívesen látnék az előadásodban:) mert tényleg nagyon tetszenek a videóid, mindig jót mosolygok rajtuk, szórakoztatóak :) jaj még egy kis segítség, a karaktereknek mindig volt egy gyors fajta ütésük tehát. vagy gyors rugással rendelkeztek és lassú ütéssel, vagy gyors ütéssel rendelkeztek és lassú rugással, vagy mind a kettő lassú volt :D

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 13:39:51

a játék nevére nem emlékszem sálálálá :P

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.04.07. 13:41:32

ui: a fő ellenfelekkel mindenképpen ketten harcoltatok, vagy a barátoddal, vagy adott a gép egy másik játékost melléd , és azt hiszem a bossok fején tigris maszk volt :D

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.04.07. 15:16:20

@Palacsintaxx: Pedig de, trollkodtam, mert az első felvételem használhatatlan lett (Camstudio-val vettem fel, majd szólt Vakond, hogy jobb lenne NEStopiát próbálnom) és a másodiknál már kötelező volt beleugranom minden gyüttmentbe.

Bevallom, nem ismerős a játékleírásod, amit én ismerek, az az International Karate volt C64-en, ahol a végén már összesorsolt Kendo-zót is kaptál, aki ellen nem sok esélyed volt. Ha jók az emlékeim.

Nem, emulátorral vettem a játékot, elméletben működik a szerkezet, a C64 biztosan, két éve amikor elővettem, még kutya baja sem volt, de sajnos időm ezeket nyüstölni.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.04.07. 15:33:54

@Palacsintaxx: Nekem nagy kedvencem lett a Day in the Limelight 2, amiben a Megaman 2 gonoszaival kell megverni a Megaman 3 gonoszait.

paulie093 · http://laaw.comoj.com 2013.07.05. 14:30:13

@Palacsintaxx: Véletlenül nem a Rockman.EXE-ről van szó (amit itthon meg Amcsiban MegaMan NT Warrior címmel adtak le)? Ryuusei no Rockmant sohasem adták le Magyarországon, teljesen mások a karakterek, köze nincs kb. egyiknek a másikhoz. Csupán annyi a hasonlóság, hogy mindkettő Capcom játékon alapul.

paulie093 · http://laaw.comoj.com 2013.07.05. 14:32:16

@paulie093: ez én voltam, csak közben átneveztem magam. ^^
süti beállítások módosítása