Nemrég láttam valahol a neten, hogy a PS2 jövőre megszűnik, amiben lehet valami. A Sony konzolja ugyanis 10 éves lesz jövőre, és még tavaly azt nyilatkozták, hogy kiadnak még 20 címet, és csókolom, itt az ideje az ocsúdott PS2 fanoknak költekezni a PS3-ra, mert nem lesz több esélyük. A 20 címbe a Fifa játékok, és néhány átirat tartozik, amiket bizonyára csak a nagyon nagy fanok fognak beszerezni, ráadásul a konzol anyagi hátrányba került az X360 és a PS3 mellett, ám a Wii-t még mindig előzi. A Fifa játékokról mindenkinek meg leet a saját véleménye, szerintem kiváló iparos munkák, ellenben az átiratokkal, amik szinte mindig szarul sikerülnek, pár játék kivételével. Továbbá a Sony mindenáron meg akarja akadályozni, hogy az illegális oldalakról ingyen lehessen letölteni a játékokat, és az azokat futtató emulátorokat, eddig 3 nagy kalózoldalt sikerült beperelniük és felfüggeszteniük. Valószínűleg 2012 decembere vagy 2013 januárja után már a konzolt sem lehet majd kapni, ellenben a játékokkal, amik még húzzák egy darabig, hiszen rengeteg fogy belőlük- ellenben a konzollal, aminek kiiktatása lehet, hogy nem rossz ötlet, hiszen a PS3 a PS2 és PS1 (vagy PSX) játékokat is képes futtatni, igaz mérhetetlenül bugosan.

A PS2 végleges eltűnése után megkezdődnek a PS3D munkálatai. A PS3D valószínűleg egy kiegészített és továbbfejlesztett változata lesz a PS3-nak, ami kizárólag a LED és OLED háromdimenziós tévéken fog futni. Meglátjuk, mi lesz belőle...


Leó

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr222674615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2011.02.20. 15:18:21

A PS3 nekem csak a PS3 és PS1/PSX játékokat tudja játszani, a PS2 játékokat nem.

De biztos kifognak adni valami kiegészítőt a probléma megoldásához...
süti beállítások módosítása