Szegasztok!

Ma van egy kis időm, hogy megnézem a "Földtenger Varázslója" anime filmet, hogy aztán kritikát írhassak róla, de most nem erről van szó.

Miután beléptem ide az admin oldalra, ezt a felhívást találtam:

"Az új médiatörvény rendelkezései miatt a korábbinál egyértelműbben kell jeleznünk, mely blogok kínálnak felnőtteknek szóló tartalmat. Kérjük, a Beállítások/Általános fülön elérhető menüben jelezd, ha a blogod felnőtteknek szól. A látogatóidnak első olvasás előtt nyilatkozniuk kell, hogy elmúltak 18 évesek. A blogod tartalmát mi magunk is felnőtt-tartalomnak minősíthetjük, ekkor szintén feltűnik majd az előbb említett belépőoldal. Ha döntesünkkel nem értesz egyet, jelezd a kontakt@blog.hu-n."

Nem kell félni, természetesen MI NEM FOGJUK ÁTÁLÍTANI, de mint olvashattátok, ŐK ÍGY IS ÁTÁLÍTHATJÁK majd, szóval nem kell félni, ha valami oknál fogva felvillan a 18-as karika. A döntéssel nincs bajom, csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon az új média törvény nem fog átvenni pár szankciót és ötletet Shintaro Ishihara ban törvényéből...

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr902622388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.30. 19:55:42

Az új médiatörvény hatályban van január óta, azt nem tudom, milyen enyhítéseket vittek véghez az EU nyomására.
Ez a (18+) annyira idétlen, ki nem vallaná magát 18-nak? :)

AlexM1983D 2011.01.31. 09:33:08

@Member: "azt nem tudom, milyen enyhítéseket vittek véghez az EU nyomására."

Semmit, mert még nem volt EU-s nyomás (csak EU-s "ソツィアリシュタ" (anti-pol. cenzura :) ), ami sajnos akárhogy is szeretnék nem ők az EU). Jelenleg 3 darab lényegtelen kérdésbe kér magyarázatott az EB, amit ha mind a 3-at is meg kell változtatni, lényegi változás nem lesz.

AlexM1983D 2011.01.31. 09:35:46

@AlexM1983D: Az előzőben a "sajnos" szó terméyzsetesen gúnyosan értendő.
süti beállítások módosítása