A hülyeség határtalan...

2011.01.26. 21:48

Szegasztok!

Nem tudom, ki mennyire jártas a Moszkvai repülőtér tragédiában, de aki szereti a konzolos játékokat, főleg a Call Of Duty sorozatot, az akkor most ne nagyon kapcsolja be a tévét!

Ugyanis ezt találtam a Konzol.eu oldalán:

"A Russia Today szerint a Modern Warfare 2-nek köze lehet a moszkvai robbantáshoz.

Annak idején hatalmas botrányt kavart a Modern Warfare 2 No Russian című pályája, amelyen egy terroristacsoport tagjaként ártatlan civileket kellett lemészárolni – igaz a pálya átugorható volt – de ez nem hatotta meg a közvéleményt. Csak nyomatták, és nyomatták, hogy a Modern Warfare 2-t be kell tiltani. Ezt már akkor is megmosolyogtam, ám a napokban megtörtént tragikus moszkvai robbantáskor ismét a fejemhez kaptam, ugyanis Walid Phares terrorizmus-szakértőre hivatkozva, a Russia Today azt állítja, hogy a Modern Warfare 2 – és az ehhez hasonló játékok – a terroristáknak szimulátorként szolgálnak! Így az ilyen programokon is képzik magukat, illetve a No Russian című pályát külön megemlítették, hogy az és a több mint 30 emberéletet követelő robbantás kísértetiesen hasonlít egymáshoz. Kedves olvasóim ez a LOL kategória, azt hittem a tv-sek okosabbak, tévedtem…"

Én szerintem meg a tévések csak szeretnék minél nagyobb dobra verni az egész dolgot, hogy nőljön a nézetség (tiszta marketing politika az egész). Ha maga az orosz elnök is azt vallja, hogy a repülőtéri dolgozók és biztonságiak voltak a hunyók, akkor ne már megint egy videó játékot hozzanak fel! És csak mellékesen a játékban ez a pálya nem csak átugorható volt, de nem is volt kötelező leölni senkit, elég volt végig menni rajta szinte lövöldözés nélkül is!

Néha olyan érzésem van, hogy Jack Thompson valami szuper erővel képes terjeszteni a hülyeségét.

Itt egy pár komment a cikkhez:

"mateeeeka = Persze a kémek meg Splinter Cell-en,a bevándorlók a GTA IV-en,jogsit pedig csak az tehet aki GT5-özik (Y)"

"Kronnas = De ilyet még kimondani is: "a terroristák szimulátorként használják az ilyen játékokat". LOL!"

"Sparky12 = Ilyen alapon ha valaki fát mászik, be kell toltani a PoP-ot..."

"Zoliqa = Annyira bírom az emberi logikát. Ha valami marhaságot csinálnak, egyből a videojátékokra kell fogni, nekem az a kedvenc pályám. Legalább reklámot csinálnak neki.:D"

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr902616744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2011.01.26. 22:05:41

Hát igen ugy látszik hogy az emberi hülyeség határtalan,ráaádsul ha bebeszálnek nekik egy csomó marhaságot azt el is hiszik!

Amugy bocs hogy majdnem egyidőben irtam veled,de nem tudhattam hogy te is most akarsz publikálni vmit!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.26. 22:17:50

Ennél már csak az a viccesebb, amikor a CIA vetette fel, hogy a WoW-ban beszélik meg a terroristák az ottani szlengben az akcióikat, ezért milliókat kell költeni "beépített játékosokra".

Ha egyszer kihoznak egy olyan játékot, ami olyannyira reális, hogy valóban alkalmas szimulátornak (pl. figyelembe veszi az emberi viselkedést és véletlenszerű szitukat generál, sőt, figyeli a játékstílusomat), akkor arra talán magam is rárepülök, addig viszont ezek csak szánalmas ujjal mutogatások.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2011.01.27. 12:47:05

Ez nevetséges, és valószínűleg már 2 éve is az Activison és az Infinity Ward röhögött a legnagyobbat, amikor a CoD Modern Warfare 2 - abszolút megérdemelten - minden idők egyik legnagyobb kasszasikere lett, és ebben nagyon de nagyon közrejátszott az is, hogy be akarták tiltani.
Mindenki tudja, hogy a botrány a legjobb reklám, ráadásul teljesen ingyenes.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2011.01.27. 16:15:48

Bűnbakot találni mindig nagyon egyszerű, talán Boriszéknak el kéne gondolkozni azon, hogy nem elnyomni kell a csecseneket (ha ugyan nem Moszkvából irányítják a "terrortámadásokat", hogy aztán a csecseneket terroristáknak bélyegezve kollektíven elnyomhassa, de ez már az összeesküvés-blogra tartozik). Korábban is ez ment, csak nem a játékokat támadták be.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.01.27. 22:33:00

hogy lehet kiképezni magát egy teroristának a játékba?:D csak az egeret mozgatja nem a kezit,lábát
L OO L
L O O L
L O O L
L O O L
LLLLLL OO LLLLLL
süti beállítások módosítása