Szegasztok!

Már itt is van a hatodik versenyzőnk az Anime Manga Palota nyereményjátékára, a nagy MEMBER mester, aki - a többi videóihoz hasonlóan - szintén egy nagyon jó vidivel, pontosabban AMV-el készült.

Jó szórakozást, és még mindig várjuk a többi versenyzőt! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr932580357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2011.01.13. 15:23:47

Basszus Member mester mi ez az anime? :)

Mert engem egy csapat beszívott és bedrogozott tinédszer látomásának eredményére emlékeztet.XD XD XD XD XD XD Ez mekkora elmebetegség! De amugy nagyon jó lett mint mindig!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.13. 18:05:02

Kuuchuu Buranko, vagy Trapeze (anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6677), mind a mai napig nagy kedvencem. :)
Egy pszichiáterről szól (aki maga is kezelésre szorulna), aki epizódonként igyekszik megoldani egy-egy kínos esetet a sajátos módszereivel. Az tetszett benne, hogy a kórképek egész reálisak és Fukuchi, az a kis emberke, aki befigyel a térből, mindig valódi fogalmakat magyaráz el a pszichiátria tudományából. Ilyen beállítottságú embereknek szerintem kötelező darab.

Köszi. :)

bbbarniii 2011.01.24. 19:17:19

Ez a Trapeze. Juj, de régen volt, hogy ezt láttam. Emlékszem, haverral néztünk Hentai-t, aztán mondtam, na valami könnyebbet most, aztán megnéztük ezt. Beszívott agymenés, bár Traubisoda társaságában kellemesen röhög rajta az ember... amúgy az AMV nagy LOL! :D (Ezt vedd dicséretnek, Member.)
süti beállítások módosítása