AlexM1983DHUN vs Youtube

2011.01.01. 08:01

Szegasztok!

Ma ezt a videót találtam fent a youtube-on, amiben Alex1983DHUN egy eléggé érdekes dolgot mutat meg nekünk:

 

 

A Bandai Channel-ről annyit érdemes tudni, hogy a Bandai Channel egy 2002-ben alakult leányvállalata a Bandai videó-játék stúdiónak, ami animékat sugároz le. Olyan animék kerültek a birtokába, mint Akira, Ghost In The Shell és a Noir (amit be szerettem volna mutatni a második évadban)....

De mint  láthattátok, a youtube "programja" nem képes felismerni azt, hogy mik tartoznak a Bandai Channel-hez, és mi nem, na akkor most hogyan tudjunk védekezni mi (főleg én, Wangood és azok a vendégek, akiknek a videóit felrakjuk ide) a már alapból sz*ros copyright-ek ellen, ha nem létező copyright-ekkel is letiltanak minket?!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr42551651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.01. 17:52:43

Szerintem a youtube legyen másodlagos videótárolótok, és a fő-fő valami kisebben helyezkedjen el, amit nem szűrnek ilyen láma módon. Akkor nem haltok bele egy YT profil letiltásba.
süti beállítások módosítása