Sziasztok!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves olvasónknak és követőnknek akik még ebben a nagyon nehéz, sőt egyenesen kínkeserves évben is velünk tartottak, olvasták a cikkeinket és nézték a videóinkat.

Habár ezt az évet legszívesebben mindenki elfelejtené de azért voltak jó pillanatai is az évnek, és a mi palotánk környékén is zajlottak a dolgok. Ragna kolléga elérte, hogy az írásai egyre népszerűbbek és népszerűbbek legyenek , illetve a High Score Girl 1999  című írását sikeresen le is zárta idén és nagyon reméljük, hogy ilyen tekintetben jövőre is hasonlón izgalmas történeteket fog írni.

Mangi kolléga és jómagam , illetve később Ragna is becsatlakozott a buliba ,sikeresen egyesítettük az erőinket és végigszenvedtük 2020, de talán az évezred legrosszabb animéját és aminek a bemutatójának a munkálati gőzerővel zajlanak.

Jómagam pedig sikeresen bepótoltam az egyik legnagyobb animés lemaradásomat a City Hunter sorozatok terén, és habár nem egészen azt kaptam amit vártam tőlük de azért azt sem mondanám,hogy megbántam a megnézésüket. Sajnos azonban időhiány miatt a 3.és 4. évad összevont kritikája már csak 2021-ben kerül majd megírásra és kiposztolásra , illetve mint az már köztudott az egyik legnagyobb animés kedvenc ,a Shaman King teljes mangafeldolgozásos animét kap amolyan FMA: Brotherhood stílusban , így mielőtt még képernyőre kerülne ez a változat, próbálom végre befejezni az eredeti sorozatot is, csakhogy képbe kerüljek az egésszel kapcsolatban.

Tehát még egyszer,köszönjük szépen az egész éves figyelmeteket, tartsatok velünk 2021-ben hiszen nem akármilyen Tavaszi szezon fog érkezni jövő tavasszal.

Boldog Új Évet kíván tehát Mangekyo0221,Ragnafan1992 és xx18Rolandxx !

53101.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr8316366362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása