Szegasztok!

Elnézést, amiért sokáig nem jelentkeztem kritikával, a kritikák jövő hétvégétől visszatérnek, csak gondoltam előbb megosztom veletek, hogy mely animéket nézzem a jelenlegi szezonból!

agdfger.jpg

I.Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku No Kyokufuri Shitai To Omoimasu

itai-no-wa-iya-nano-de-bougyoryoku-ni-kyokufuri-shitai-to-omoimasu_png.jpg

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 12 rész

Eddigiek látottak alapján = 7/10

Egy kellemes csalódás eddig, mert habár elég magas a cukiságfaktor, szerencsére emészthető. Az elején nagyon jó poénok vannak - spoiler: aki látni akar MMORPG játékban sárkányevést, ez az ő animéje -, s bár úgy érzem, hogy kicsit kezd leadni, szerencsére a karakterek és az akciók adnak annyi pluszt, hogy élvezhető legyen. Ha tetszett a Sword Art Online, akkor ez is.

II.Darwin's Game

darwins-game_png.jpg

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 11 rész

Eddig látottak alapján = 3.5/10

Ha a fentebb említett anime volt pozitív csalódás, akkor ez az anime a negatív csalódás.

Egy újabb battle royal anime, mely nem kicsit lopkod más battle royal animékből. Lopott a Mirai Nikki animétől kezdve a Juuni Taisen animén át a Btooom! animén keresztül a Caligula animéig bezárólag, plusz innen-onnan más animékből, mint Death Note Misa karaktere és sorolhatnám. De a plagizáció önmagában nem lenne probléma... ha nem lenne még ezer baj...

III.Somali To Mori No Kamisama

somali-to-mori-no-kamisama.png

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 12 rész

Eddig látottak alapján = 9/10

Undertale Anime Style. Viccet félretéve ez az anime eddig a legjobb a 2020 évjáratból. A történet egy olyan világban játszódik, ahol az emberek a kihalás szélén állnak és a szörnyek és egyéb lények népesítik be a bolygót. Egy nap egy gólem találkozik egy ember gyermekkel, akinek neve Somali. Ketten elkezdik megkeresni az embereket, mely főleg a gólemnek fontos, mert élete hamarosan véget ér.

Egy hangulatos, bámulatos világgal rendelkező utazás, mely során nemcsak a gólem megy át karakterfejlődésen, de az ő és Somali kapcsolata is egyre szorosabb lesz. Mindenkinek ajánlom.

IV.Eizouken Ni Wa Te Dasu Na!

eizouken-ni-wa-te-wo-dasu-na_png_1.jpg

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 12 rész

Eddig látottak alapján = 9/10

A Somali mellett a másik kedvencem, mely három lány barátságáról és álmáról szól, hogy animátorok lehessenek. Kicsit hajaz a Bakuman animére, s picit néhol száraz is, de olyan problémákra mutat rá, melyek igencsak jelen vannak a mai anime iparban.

V.Dorohedoro

104786l.jpg

 

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 12 rész

Eddig látottak alapján = 8.5/10

Az egyik legbetegebb anime, amit valaha láttam! Megvagyok győződve, hogy ennek a készítőit és íróit a bolondok házából alkalmazzák, mert épelméjű ember ilyet drogok nélkül nem tud alkotni. Nem egy véres cucc, sokkal inkább züllött... és ráadásul még szórakoztató is!

VI.Ishuzoku Reviewers

ishuzoku-reviewers_png.jpg

Megtekintett részek száma = 6 rész

Várható epizódok száma = 12 rész

Eddig látottak alapján = 8.5/10

Végre újra egy szórakoztató ecchi cucc, melynek már a története polgárpukkasztó, szerencsére a jó értelemben! Arról szól, hogy egy fantasy világban három főhős, általában kiegészülve egy negyedik taggal, bordélyházakat látogatnak meg és írnak róluk kritikákat... szerintem nem kell többet mondanom. Talán még annyit, hogy az opening valami zseniális!

Ezeket nézem a mostani téli szezonból, plusz jó pár régi animét. S ti miket néztek a jelenlegi szezonból?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3615476852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs Szentpéteri 2020.02.19. 17:43:13

Én most nézem a Monster Musumét ötödjére. Egyszerűen nem tudom megunni. Ezen kívül a Rosario+Vampire és a Shimoneta van terítéken. Izgatottan várom a kritikákat. Addig is minden jót!

Mangekyo22 2020.02.22. 10:05:45

@Balázs Szentpéteri:

A Monster Musume nagyon szórakoztató, míg a Shimoneta majdnem zseniális. Rosario + Vampire sorozatokról ugyan elkezdett kicsit árnyaltabb lenn a véleményem, de az első évad mindenképpen a jobb hárem/ecchi/vígjáték sorozatok között van. Jó szórakozást hozzájuk! ;)

Krisz Yang Balogh 2020.03.02. 08:58:48

Nagyrészt én is ezeket nézzem és amellett nekem is hasonló a fent említett animékkel a véleményem.Én még a Jibaku Shounen Hanako kun yen-t nézzem,ami szintén egy jó kis szórakoztató de egyben kicsit elvont sötét horror szerű anime.
süti beállítások módosítása