Sziasztok!

Bocsi az inaktivitásért de mostanában elég elfoglalt vagyok egy bizonyos projekt miatt de most egy olyan dolgot fogok csinálni amit ezelőtt még nem. A Comic Con alkalmából idén is sok filmnek vagy sorozatnak jött  ki a trailere szóval úgy gondoltam, hogy pár darabról amik felkeltették az érdeklődésemet most elmondom a véleményemet. Lássuk is őket.

6ii-yyve.png

 

Glass Trailer

 

A Glass M. Night Shayamalan 2017-es Split című egyébként kifejezetten jó filmjének a folytatása ami majd 2019 januárjában érkezik majd de addig is itt  a trailer ami egyébként egy iszonyatosan jó kis filmet ígér nekünk. A rendezői székben ismét Shayamalan ül, James McAvoy ismát visszatér a többszörös személyiségzavarban szenvedő férfi főszerepében és ha ugyanazt fogja hozni a filmben is mint  a trailerben akkor egy szavunk sme lesz majd az alakítására. Mellette brillírozik még Sarah Paulson is akit főleg az American Horror Story-ból lehet ismerős mint a a főszereplő pszichiátere és persze Samuel L. Jackson aki most is mint mindig magabiztosan hozza a rábízott szerepet. A trailer mindenesetre nagyon meggyőző és ha a film is ilyen lesz akkor egy szavunk sem lehet majd.

 

Shazam Trailer

 

"fúúúúúj már megint egy DC film akkor egyből szar lesz......." mondhatnám de nem teszem mert nem Zack Snyder ül a rendezői székben így máris jobbak a kilátások de a trailer .......nos.....azt kell mondjam, hogy fura. Így trailerből az jön le nekem, hogy ez a film lesz  DC univerzum Deadpool-ja, azaz egy paródia és a látottak alapján valószínüleg tényleg az is lesz. Vagy kapunk egy szuperhős-vígjátékot vagy egy filmet ami annyira tolja a poénkodást, hogy minden mást a háttérbe fog szorítani és ez lesz majd a veszte. Reméljük inkább az előbbi. És ha már DC.......

 

Aquaman Trailer

 

Avagy Fekete Párduc csak....halakkal! Legalábbis a trailerből nekem ez jött le meg az, hogy Jason Momoa imád konditerembe járni.Amúgy maga a trailer nem rossz de már megint ott van az  a bizonyos DC effektus vagyis, hogy egy DC trailerben nem szabad megbízni de.....de ott van a rendező személye. A rendezői székben James Wan ül akit imádok a Démonok Között filmek óta és akit ma az egyik legjobb horrorfilm rendezőként tartanak számon szóval kíváncsi vagyok, hogy mit fog alkotni egy számára eddig ismeretlen műfajban. Illetve a mellékszereplő gárda sem hangzik rosszul. Nicole Kidman, Amber Heard, Willem Defeo és Dolph Lundgren.....DOLPH LUNDGREN gyerekek..... Egyszóval talán ez is képes lesz arra mint a Wonder Women.

Titans

" Teen Titan's GO!" Emlékszik valaki a Tini Titánok című rajzfilmre. Emlékszem, hogy oké elvoltam vele de nem ájultam el tőle és most itt a live action sorozat előzetese ami.....meg kell hagyni nagyon ütős lett igaz furcsa volt Raven-t nem Tara Strong hangján hallani. De tetszik, hogy a készítők elrugaszkodtak a sorozat gyermeteg világától és egy komorabb stílust adtak a sorozatnak és eddig a "miért lett színesbőrű Csillagfény" hisztik sem jelentkeztek. Ja és az a Batmen-es beszólás annyira király volt. Nem vagyok oda a DC sorozatokért de ennek lehet adok egy esélyt.

The Nun Trailer

 

Igaz ez már egy kicsit előbb jött ki de nem baj. Na szóval a The Nun számomra az év egyik legjobban várt horrorfilmje,a Démonok Között filmek legújabb spin-off-ja ami a 2. rész főgonoszának az apácadémonnak a filmje lesz.Igaz ami igaz a trailert elcseszték ezzel a hülye felirattal az elején de ennek ellenére kaptunk egy elég ütős kis első trailert. A főbb szerepekben Damian Bachir és szintén az American Horror Story-ból ismerős Taissa Farmiga láthatóak az apácát pedig Bonnie Aarons színésznő fogja játszani. Ha megmaradnak az Annbelle 2 stílusánál akkor ez is lehet olyan jó,mindenesetre a látványra nem lehet panasz mert nagyon jól néz ki plusz a filmet tényleg Romániában forgatták.

Godzilla 2 Trailer

 

Hát ezzel vagyok a legnagyobb bajban. Sose voltam nagy Godzilla fan és ez a trailer is csak arról győzött meg, hogy valszeg ez se lesz több egy újabb demagóg "az emberek gonoszak mert pusztítják a környezetüket" maszlagnál akárcsak az első része de közben meg szerepel benne Vera Farmiga és Millie Bobby Brown a Stranger Things-ből. Mindenesetre a látvány nagyon ott van a szeren és igen átjött az Oroszlánkirály utalás is de nem értem minek kellett bele szóval vagy megnézem vagy nem.

 

Nos ezek lettek volna a film előzetesek amik mostanában felkeltették az érdeklődésemet. Nektek mi a véleményetek róluk?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr9614127989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása