Catch The Sperm 2 kritika

2018.02.05. 19:14

Szegasztok. Ezt a bemutatót eredetileg Valentin napra terveztem, de találtam egy mangát, amit mindenképp azon a napon szeretnék bemutatni. Viszont ma egy olyan játékot mutatok be, ami a WTF kategóriába sorolható. A játéksorozatot svájciak csinálták 2001-től 2003-ig pc-re és mobilokra. A fő céljuk, hogy a biztonságos együttlétre és az óvszer használatára hívja fel a figyelmet. Ennek okán ingyenesen le lehet tölteni. Lássuk, milyen lett a játékszéria második része, amit anno egy játékgyűjtemény lemezen találtam meg.

 maxresdefault_20.jpg

A játék stílusát tekintve shoot’em up, ami a női hüvelyben játszódik. Egy óvszerrel kell mindenféle vírus sejteket, illetve hímivarsejteket megfogni. Főbb célunk, hogy mindent lelőjünk, ami az utunkba kerül. Ha hímivarsejtből elengedünk párat, akkor max pontot vesztünk, de vírus átengedés esetén azonnali game over és kezdhetjük újra az adott szakaszot, ahol jártunk. Kihívás van benne, de ezt ellensúlyozza, hogy bizonyos hímivarsejtek kilövése bónusz powerupot kapunk, ami lehet időmegállítás, óriás koton, dupla óvszer kilővő stb.

 hqdefault_8.jpg

A játék látványa igazán korrekt. A zenéje viszont csak átlagos. A hangeffektekre is azt mondanám, hogy átlagos, de sajnos nem egypár hang iszonyat fülsértő. Az irányítás viszont csiilagos ötös. Egyszerű, reszponzív és szinte csak az egeret kell használni (a billentyűzetek aktiválhatod a poweupokat a numerikus billentyű segítségével.). A hangulat is megvan, mert ahhoz képest, hogy elsőre egy ilyen játékötletet megvalósítanak, jó is kisül belőle. Volt is egy verseny ezzel a játékkal kapcsolatban. A játék pontszámokra megy ki. A játék végi pontszámokat fel lehet tölteni a játékfejlesztők hivatalos honlapjára. A legjobb három helyezett kapott egy zselés egérpadot. Sajnos ez a verseny már nem él, így a hangulatnak is annyi. És az se segít a játék szavatosságán, hogy 1 óra a végigjátszási idő. És első végigjátszás után ennyi volt a játék és nem biztos, hogy leülsz újra játszani vele.

 cts2_2.jpg

Értékelés:

Látvány: 7/10

Zene: 5/10

Történet: Volt ilyen egyáltalán? Sztornó!

Hangulat: 6/10

Végeredmény: 18/30

Ez egy jópofa játék, amit a mai napig ingyenesen le lehet tölteni a többi öt játékkal együtt. Valentin napon írok nektek legközelebb. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3513637164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása