Szegasztok!

Büttyökkapitány újabb anime alapján készült live-action filmet mutat be nektek, még pedig nem is akármelyikét, hanem a Higurashi No Naku Koro Ni franchise egyik filmjét, melynek az első anime szériájából készítettem 2 bemutató videót! ;)

Higurashi Bemutató Vol 1

Higurashi Bemutató Vol 2

Egy kis kiegészítés: a Chikai valójában már a második live-action film a Higurashi franchise-ban, az első ez vola:

Első Higurashi Live-Action film (részletekben, angol felirattal).

De ettől függetlenül abszolút mindenben helyt adok Büttyöknek, s máig tartom véleményemet arról, hogy a Higurashi vagy bejön vagy nem.

Mindenesetre jó szórakozást! ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr846575301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butyokkapitany 2014.08.06. 05:13:30

Wow, köszönöm ismét! :D Még nem volt szerencsém bepótolni az elsőt (sajnos :D), de gyanítom az is hasonlatos utódjához.
Abban meg egyetértek, hogy vagy tetszik vagy nem, azért valljuk be elég réteg a cucc, meg nem kis elborultság kell ahhoz hogy ilyeneket élvezhessen az ember.

Mangekyo22 2014.08.06. 07:53:45

@butyokkapitany: Persze, meg ugye az ember véleménye folyamatosan változik. Pl régebben jobbnak tartottam az Umineko-t a Higurashi-nál, ma már viszont pont fordítva volt.

Persze vannak dolgok, amikről meg nem változik a véleményem, lásd Princess Princess, Platonic Heart stb. ;)

morwen 2014.08.18. 00:38:24

Az én elméletem egyébként az, hogy ha már befutott animét/mangát/akármit adaptálnak, akkor elég referálni, vagyis utalni az eredetire, ha felismerhető, akkor kiváltja a felismerés élvezetét, felidézi a kedvelt/idolizált karaktereket, vagyis nem szükséges az aktuális színészeknek nagyot alakítani.

Egyébként ha a szereplők neve ki van írva a pólójukra akkor simán fel lehet őket ismerni, hajszín ide vagy oda, persze csak ha tudunk hiraganát olvasni :P
süti beállítások módosítása