Szegasztok!

Az alábbi hírt találtam a konzol magazin oldalán:

"A Namco Bandai egy eléggé érdekes formáját választotta az ünneplésnek.

4.3 millió, 3.8 millió, 1.9 millió - az amerikai, az európai és az ázsiai  összpéldányszámok, melyekkel a Naruto franchise büszkélkedhet. Ezt megünneplendően (?), januárban, februárban Európát és Japánt "turnézza körül" Naruto, ezzel is beizzítva a hardcore fanatikus otakukat a március vége Ultimate Ninja Storm Generations megjelenésére. Hogy mit is takar ez a turné? Nos, a mi kontinensünkön február negyedikén és ötödikén rendezi meg a Namco Bandai a párizsi Manga & Sci-Fi Show keretein belül a bajnokságot a "rajongóknak", hogy kiderüljön, ki is a legjobb nindzsatanonc "retard nindzsa" a gáton! Ehhez még egy humoros részlet tartozik: a CyberConnect2 elnöke, Hiroshi Matsuyama le fogja futni az április tizenötödikén megrendezésre kerülő párizsi maratont (42.195 kilométer a táv)... de Naruto kosztümben! Sokkoló, nem?"

Erre a hírre csak három szavam van: elképesztő.... hihetetlen... félelmetes....... Elképesztő, hogy azzal dicsekszik a Bandai és a CyberConnect 2, hogy mind a 15 szaros játékuknak az össz eladása érte csak el a 10 milliót, holott ehhez képest nem hogy más franchise-ok ugyanennyi címmel már kb 30-40 milliónál tartanak, de van, hogy egyes játékok átlépik a 11 millió-t saját maguk! Hihetetlen, hogy megakarják azt, hogy a legújabb Ninja Storm Generations egy akkora visszafejlődés az tökéletes első és az első résznél gyengébb második részhez képest (is) ennél jobban már csak akkor semmibb a játék, ha a második részt egy új borítóval adták volna csak ki. És félelmetes, hogy a sok kis "desu" még veri is rá a nyálát...

Ahogyan írtam az Naruto Ultimate Ninja Storm Generations-nél, ez a játék az egyik legundorítóbb lehúzás a világon, és a korábbi Naruto játékokból is egyedül az első Storm és talán a Playstation 2-es Ultimate Ninja 3 voltak jók, ami egy 15 játékból álló franchise esetében hihetetlenül szánalmas. És ezt megünnepelni egy olyan időben, amikor már nem csak a franchisek-ok egyes darabjai kellnek el 15 millió példányban (lásd Uncharted 3), de még az új non-franchise-ok is magukban érnek el 10 milliós határokat?

Mindenesetre a hírből én csupán annyit akarok kiemelni, hogy Párizsban lesz egy Anime találkozó (ha jól tudom, akkor az egyik legnagyobb), amire talán érdemes elmennie azoknak, akiknek akkor nem lesz semmi teendőjük.

Manga & Sci-Fi Show:

Helyszín: Párizs, térkép

Időpont: Február 4-e és Február 5-e.

Belépő ára: 10 euró egy napra, 18 euró mindkét napra.

Egyértelműen nem leszek ott, de ígérem, hogy megpróbálok minél több infót szerezni majd az ott történtekről!

Akinek nincs ekkor semmi fontos dolga, az szerintem nyugodtan kimehet, legrosszabb esetben majd nyilasnak nézik ott a magyart is max lesz egy kellemes kirándulása külföldön.

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr703573601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása