Sziasztok!

Igen a kedves ÁMERIKAIAK egy újabb animéből terveznek élőszereplős filmet csinálni.Ezuttal az Afro Samurai a kiszemelt áldozat amit a Gonzo Stúdió készített 2007-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszintén megmondom: Hülyeség akárcsak a többi élőszereplős amerikai animemozi. Az egy dolog hogy olyan kultanimékat akarnak jól elcseszni mint a Death Note, A Cowboy Bebop vagy a Ghost In The Schell (Amelyből szerintem soha nem lehet ugyanolyan látványos és hangulatos  live filmet csinálni mint az anime) vagy épp az Akira bár ezek körül mostanában nagy csönd van.

Másrészt lehet hogy ezért megköveztek de az Afro Samurai véleményem szerint a Gonzo egyik nagy mélypontja szóval itt ha lesz is élőszereplős film akkor egy rossz animéból csinálnak majd egy rossz filmet,ennyi.

A Szinészjelöltek közül eddig csak Samuel L. Jacksonról lehetett hallani de van egy olyan érzésem hogy nem ő lesz Afro hiszen ahoz már egy kicsit idős.

Szóval itt 2 lehetőség áll fenn: Az első a máe említett rossz anime-rossz film párosítás vagy pedig egy agyonreklámozott de hihetetlenül ócska cellulóidhulladék lesz. De egy biztos: Megcsinálják és le akarják majd tuszkolni rajtunk.

SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr393104335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.07.27. 19:09:13

Eredetileg is amerikai piacra tervezték, nem? Blood, blood, moar blood & Nigga

HegeRoberto 2011.08.19. 17:01:35

Nem vagyok egy nagy anime védő egyén, úgy értem vannak animék amiket nagyon le tudok hordani, ha úgy érzem tényleg marhaság, szarul van megrajzolva, logikátlan vagy hasonló. De nem értem az Afro Samurai miért lenne rossz anime. A filmet én sem támogatom, de az anime szórakoztató volt, és egy animének ez a feladata. A látványvilág csodálatos volt, a karakterek kidolgozása szintúgy. Egy film nem lenne képes visszaadni ezt a pozitívumot
süti beállítások módosítása