ShibuyaCon?!

2011.07.26. 08:12

Szegasztok!

Ezen a szombaton, 2011. július 30-án lesz a nyári animecon, kicsit más névvel (pontosabban valami hihetetlenül retardált névvel....)

  

 

"Mint azt az új és szokatlan helyszínből és az alacsony jegyárból már sejthettétek, ez a con különbözni fog az évek óta megszokottól. A programkínálat megtartása - és bővítése - mellett igyekeztünk egy lazább, pörgősebb cont összehozni, ahol nem a 8 órás nagyteremben való ücsörgés a nap fénypontja, hanem a teljes programkínálattal való megismerkedés, találkozás a haverokkal - persze egy kis vásárlással egybekötve! 

A helyszín jellege miatt nincs nagyterem, így a hosszadalmas beülős programok - AMV-verseny, maratoni cosplayversenyek - most kimaradnak, ellenben sokkal több előadás szerepel a programban, teljesen megújul a cosplayversenyzés, és több párhuzamos programból válogathattok. Pár órás szórakozás egy nyári szombaton, otaku-módra!

Helyszín: Garay Üzletközpont
Időpont: 2011. július 30.

program lista

 

A jegyek ára: 1000 Ft

Jegyeket a helyszínen, a con napján tudtok vásárolni.
6 éves kor alattiaknak (felnőtt felügyelete mellett!) a belépés ingyenes.

MAT tagoknak a belépés ingyenes!

Pénztárnyitás: 9:00, a Garay Üzlepközpont bejárata előtt
Kapunyitás: 10:00, ekkortól az épületen belül, a mozgólépcsőknél lesz a jegyárusítás

Vidéki animés klubok tagjainak lehetőségük van csoportos jegyvásárlása - érdeklődjetek a klubvezetőtöknél!"

 Forrás: www.animecon.hu

 

Hát köszönöm szépen, de én ezt kifogom hagyni! Hogy miért? 3 oka van...

1."Otaku módra" szórakozni..... köszönöm, de nem! Szeretek animét nézni meg mangát olvasni, de azért ENNYIRE NEM! Plusz azért ajánlom mindenki figyelmét a szó igazi jelentésére, mielőtt bárki büszkén állítja magáról, hogy ő az...

2.Lesz ugyan konzol is, de mivel legutóbb is mindig ugyanaz a 2-3 ember játszhatott csak velük, ezért nem nagyon tud érdekelni az sem.

3.Egy kicsikét pofátlannak érzem, hogy "MAT" tagoknak ingyenes.6 éves gyereket meg ki visz magával animecon-ra?

Érdekesnek tartom, hogy a szokásos 2-3 nap helyett csak 1 napos lesz. Gondolom a Mangafan és Mondo nélkül nincs annyi pénz (mert mint köztudott, külön van animecon és "mondocon" is).

Ennek ellenére ha akartok, elmehettek erre a ShibuyaCon-ra vagy mire (1000 forint azért nem drága), de mint ahogyan ők is írták, nem lesz nagy durranás (legalább nem lesz annyi anyázás az AMW versenyek miatt).

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr953099684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.07.26. 13:24:57

"Dobay Ádám - Hogyan nőj fel (az animék szerint)"
Na, ezt lehet, hogy meg kellene nézni. :D
süti beállítások módosítása