Sziasztok!

Nos, mint ahogyan ígértem íme a tavalyi anime felhozatal legrosszabbja,az anime amit ha megnéztek azt fogjátok gondolni hogy a School Days és a Platonic Heart egy marhajó sorozat vagy éppen azt hogy el kéne vágnom a torkom egy baltával!

Na de akkor nem is húzom az időt,hölgyeim és uraim,kedves emberek: Következzék az MM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a 2010-es szörnyszülöttet Akinari Matsuno hozta létre majd a XEBEC studió keltette életre ami azért is említendő hiszen ez a stúdió olyan animéket készített eddig mint a Shaman King az Avenger vagy éppen a Pandora Hearts. Hát remélem hogy jó alapos lecseszést kaptak ezért!

No akkor kezdünk neki!

Az anime főhőse egy átlagos tizenéves srác Sado Taro aki annak ellenére hogy nem éppen a legaktívabb tagja az osztályának mégis kitűnő tanuló.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden átlagos tizenévesnek neki is megvannak a titkolt problémái amit senkinek sem hajlandó elmondani de meg akar szabadulni tőlük ezért belép egy Önkéntes Klubba ahol is a diákokat a klub vezetője megszabadítja a gondjaiktól!

Ennek a klubnak a vezetője egy Mio nevű lány aki a korához képest elég kis termetű de sajátos módszerei az egész iskolában híresek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mio azonnal kezelésbe is veszi a gyereket csak akkor még nem tudja a fiu problámáját amit a világ legidiótább pofáival végül is nagy nehezen benyög:

Ő BIZONY MAZOCHISTA ÉS ÉLVEZI HA SZ@RRÁ VERIK MINDEN ÁLDOT NAP!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez Mio-nak azért is nagy gond mivel az ő speciális kezelése annyiból áll hogy a beteget rendszerint félholtra veri minden lehetséges eszközzel és csak akkor hagyja abba amikor a beteg ígéretet tesz hogy leszokik. Csak hát ez Taro-nál nem válik be ugyanakkor ő rendkívül élvezi a dolgot. Na én itt már az agyhalál szélén voltam na de ami ezután jött az már sokkhatást ként ért:

MIO ÖNKÉNT BEVALLJA HOGY Ő NEM MÁS MINT ISTEN ÉS AZÉRT VAN ITT HOGY AZ EMBEREKNEK SEGÍTSEN!!!!

Na jó,nekem itt már csak egy gondolat volt a fejemben: ELMENTEK A JÓ BÜDÖS P@BA.

Na de ez még mindig semmi hiszen Taro titokban szerelmes az egyik osztálytársába Yuuno-ba aki viszont azonnal elbőgi magát ha egy fiú csak egy picit is hozzáér.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taro-t azonban még fel is pofozza ököllel aki viszont rohadtul élvezi a verést! Mio azonban eltökéli hogy ha törik ha szakad akkor is megszabadítja őt a mazochista énjétől és nem válogat az eszközökben. A Történet haladtával megismerjük a többi szereplőt is aki mind lány plusz egy transzvesztita de róluk majd a karaktereknél beszélek.

És ennyi az anime! Nem több nem kevesebb, a 12 rész nem szól mástól csak erről! Egy idióta Mazochista gyerekről aki élvezi ha félholtra veri egy magát istennek mondó loli ruhában masírozó kis csaj! És most mondjátok azt hogy nem sz@r az egész története.

Na de akkor most jöjjenek a szokásos dolgok! Kezdjük a Cselekménnyel. Arra csak az a szó a legjobb hogy egy NULLA! ugyanis minden részben ugyanaz történik csak épp más körítéssel. Ráadásul úgy végződik az anime hogy semmi sem változik ahhoz képest ahogyan kezdődött.

Jöjjenek a karakterek. Na azok is Nullák ugyanis senkinek sincs önálló karaktere,minden rohadt idegesítő és sablonos.Taro-t Moi-t és Yunno-t már meg se kell említsem szóval jöjjenek azok akikre a legjobban ki voltam akadva vagyis szinte mindenki:

-Hiiragi:

 

Egy Zseninek titulált 8 éves kis csaj aki az anime legnagyobb mélypontja. Ugyanis gonosz terve az hogy a Taro-ból kivolt perverzitással feltölti a gépét ami minden embert a földön perverzé tesz és akkor neki végre neki lesznek barátai.

 

 

 

 

Nos ne is kérdezzétek, hogy hány méteresre nyúlt ettől az állam. Plusz ekkor az egész átmegy egy Dragonn Ball részbe ugyanis Taro hogy állítja meg a gépet: IGY

 

Egy öv segítségével ami Hentai Energiával van tele hirtelen Super seiyenn Shongokuvá változik át!

Hogy ez mennyire szánalmas azt ne kérdezzétek.

 

 

 

 

 

-Yumi

 

Már eleve ugy néz ki mint egy elcseszett Sailor Moon klón de emelet még leszbi is hiszen szerelmes Yuunó-ba bár váltig állítja hogy csak barátok!

Emelet minden csajnak megtapogatja a csöcsét illetve a p@áját is.

 

 

 

 

-Shizuka és Tomoka

 

Shizuka Taro nővére bár inkább a hugának néz ki. Na ő is nyugodtan beilleszkedhet a vérfertőző kis tesók sorába ugyanis szerelmes Taro-ba azonban nem más a vetélytársa mint Tomoka aki Taro meg az ő Anyja is. Ugyanis az Anyja is szerelmes a fiába!

Na itt már erősen gondolkodtam azon hogy felvágom az ereimet.

 

Plusz itt van Tatsukichi,Taro legjobb barátja aki ugy még a legnormálisabb karakter lenne ha nem lenne transzvesztita. Plusz ugy látszik hogy a lány énje is szerelmes Taro-ba.

Na ők lennének az anime mélypontjai. Itt egyetlen normális karakter sincsen ebben az animében.

Na jó a karakterekről ennyit. Akkor most jöjjön a látvány ami egy minimális pozitívum ugyanis a rajzolás egy erős közepest érdemel. Nem a legszebb de azért rondának se mondanám! A Halom Fanservicről már inkább nem is beszélek.

Újabb negatívum hogy nincsenek poénok.Azok helyét 99%-ban azok a részek töltik ki ahogyan "szegény" Taro-t félholtra verik. És azt hiszik hogy azok poénosak. Mondok vmit:NEM AZOK!

Zenék: Na azok se vmi fényesek. A Opening nagyon gyenge akárcsak az ending is. A Tetejébe a dalok még hallgathatatlanok is.

Ezzel el is érkeztem a kritika végére,ezek után énszerintem már értitek hogy mért mondtam erre hogy ez a 2010-es év legnagyobb szégyene. Plusz még OVA részek is készültek hozzá. Ha mégis meg akarjátok nézni akkor egy jó tanács: IGYÁTOK HOZZÁ A VILÁG LEGERŐSEBB SZILVAPÁLESZÉT! MERTHOGY ANÉLKÜL NEM LEHET KIBÍRNI AZ BIZTOS. Ha esetleg vki nem értene egyet velem, ugyanis lesz olyan emberke annak meg az mondom: AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA.

MM!

-Idő:2010

-Stúdió:XEBEC

-Rendezte:Tsuyoshi Nagasawa 

-Műfaj: Ecchi,Agysejt pusztító

-Hossz: 12 rész

Tetszett:

-Rövid

-Elfogadható Látvány

Nem Tetszett:

-Szánalmas történet

-Minden Szereplő az anime mélypontja

-Minden részben ugyanaz történik csak más körítéssel

-Akkora hülyeségekkel van tele mint a Kékes és Fuji hegy egybevéve.

-Taro élvezkedős pofái

-Zenék

-Még az anya is szerelmes a fiába

-Lopások

Értékelés:

Táblázat Szerint:9/40-Szar

Százalék Szerint: 11%

2/10

Ennyi voltam Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr192810726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.04.10. 21:48:33

És nekem valaki a Trapeze-hez hasonlította anno. Azt hiszem, meg fogom veretni.

Peter1989 · http://peter1989.wordpress.com/ 2011.04.11. 00:00:44

És egy újabb random moe shit animu, a "találd ki mit parodizálok" fajtából... már a Lucky Starnál is felbaszott az ilyesmi (nem is néztem tovább a 4. résznél). Igénytelen, klisés, elnagyolt, unalmas... azt hiszem többet nem is lehet róla elmondani. =)
süti beállítások módosítása