Szegasztok!

Rengeteg hírrel tudok szolgálni, s kezdjük egyből a jó hírrel. A jó hír, hogy a videóim javát letudtam menteni, így azok vissza fognak kerülni a youtube.

A rossz hír, hogy nem találtam meg a Rosario To Vampire Anime Bemutató 1, Platonic Heart Anime Bemutató 1-2-3-4-5 és Midori Days Anime Bemutató 1 videókat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincsenek meg, csak azt, hogy még nem találtam meg.

De nem kell félni, mert minden videómat, amit youtube-ra feltöltöttem, feltöltöttem Indavideóra is!

Ha valaki tud valamilyen módszert arra, hogyan lehetne az Indavideóról letölteni videókat, akkor kérem írjon nekem valaki, hogy legalább onnan vissza tudjam rakni a youtube-ra.

És most mindenki nagy örömére újra felraktam a világ legrosszabb animéjának, a Platonic "Shit" Heart bemutatóit az Anime Manga Palota blogra (indavideó verzióban természetesen).

"Jó szórakozást"!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr942534062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexM1983D 2010.12.23. 10:57:00

Windows Media Encoder Series 9-et szoktam felvételre használni. Kilehet benne jelölni egy ablakot vagy területet amoit rögzítsen és a hangot is fel tudja venni, viszont vigyázni kell a beállításoknál. A Windows Media Screen Codec helyett WMV9 Advanced (WMVHD) vagy WMV9-et érdemes kiválasztani minden képpen CBR-ben, meg a bitratára is ügyelni kell (általában 2,5Mbps-t szoktam használni). A hang rögzítéséhez, vagy valami "What U Hear" (Creative) eszközt kell kiválasztani, vagy stereo mixert (AC'97/HD Audio).
Viszont ez az egértől kezdve az inda logóig mindent rögzít.

A másik lehetőség, pedig a böngésző letölti a fájlt amit lejátszik. Így elvileg lejátszás közben a böngésző cachében a winyón lesz egy valamilyen nevű .swf. Azt ha kimented elvileg tartalmazza a videót. Abból kell valahogy kiműteni. Ajánlott a böngésző cachét törölni Total Commanderrel vagy Explorerrel (nem az iE-vel), a művelet előtt, mert akkor nem sok ilyen fájlból kell kinyomozni, hogy melyik.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2010.12.23. 15:38:20

legegyszerűbb módszer:
letöltöd a Firefoxhoz az ingyenes Downloadhelper nevű kiegészítőt, indítsd el az indavideón a videót, akkor elkezd forogni az ikonja (vagy legalul lesz a böngésző ablakban, vagy felül, ahová kiraktad) és akkor a lenyíló listában váalszd ki a videót és máris leszedi.
Így bonyolultnak tűnik, de ezzel a programmal nagyon egyszerű leszedni ilyen videókat.

Az addon: addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3006/

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2010.12.23. 16:05:33

kérdezz meg az embereket nem lehet hogy valaki letöltötte őket???? Videogettel például? hátha vki volt oylan merész én ezeket nem szoktam csak egynéhány más vidit

Tamfarkasthegreatelord 2010.12.23. 21:42:23

A rémálmok elkerülése érdekében egy magyar anime rajongónak sem ajánlom ezt a sorozatot! Mivel itt kiderülnek olyan dolgok is, melyeket a mester nem közölt a bemutatóiban.
Hogy mi is az?
1. Csernobil (Itt a sötétben világító csajokra gondolok)
2. 100%-os lopások (A legjobb animéket lekopizták ehhez a szarhoz)
3. A sorozat készítője (Ha a gyerek csak a női mellekre összpontosít ebben a sorozatban, akkor nézzen sok pornót, verje ki, vakuljon meg és ne csináljon ehhez több évadot)
4. A várható, második évad (Ne nézzétek meg, mert elhányjátok magatokat. Hogy miért is mondom ezt? Azért, mert a készítő a második évadban egy medencés orgiát akart csinálni.)
5. Rajongói tábor (Csak 50 rajongója van ennek a borzalomnak, de azok mind a negyedik részt találják a legjobbnak. ,,Google képkeresőn csak a negyedik részről találtam képeket. A többit mind elvetették")
6. Humor (Ugyanúgy a legjobb animék kopizásával)

Tamfarkasthegreatelord 2010.12.26. 16:36:48

Ja, meg a Keresztapás háttérsztori, mellyel igazán le is alacsonyítottak egy nagyon jó maffiás filmet.

Hát az első két rész még elmegy, de a harmadiktól már csupa kopizás van.
Ha tudni akarjátok, majd bemutatom azokat a dolgokat, melyeket a legjobb animékről lopkodtak össze. De ez sajna csak indára fog felkerülni a FuckTube baromságai miatt.

Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28. 22:14:12

Ui.: Fuck you Master of Material Hearts!
süti beállítások módosítása