Sziasztok!

Ez alkalommal egy olyan animét mutatok be nektek amit eleinte nem szándékoztam bemutatni de aztán arra gondoltam hogy mégis megteszem hiszen elég különös anime ez,ráadásul sorra hagyja ki a jobbnál jobb harcjeleneteket!

Mai alanyom a Toriko c. Anime

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az anime Mitsutoshi Shimabukuro shounen mangája alapján készült és mindössze 1.részes ráadásul ez a rész is csak egy rendezvényre lett elkészítve( Jump Super Anime Tour 2009)!

A Történet a címszereplőről,egy Toriko nevű férfiról szól aki főszakács bár ez nem derül ki az animéből!

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul állandóan eszik,egymaga képes befalni egy egész nyers halat már az anime elején plusz puszta kézzel kettévág egy üveg sört. Éppen folytatná az evést amikor megszólítja egy Komatsu nevű férfi aki szintén főszakács ráadásul egy roppant elegáns étteremben,

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval Komatsu felkéri Torikó-t, hogy segítsen neki levadászni egy ritka állatot egy Galala krokodilt amely több mint 300 éves! A Férfi természetesen belemegy mivel imádja a jó ételeket! Meg is érkeznek a szigetre ahol olyan állatok élnek amelyek simán elmehetnének a Pokemonba vagy a One Piecbe és kezdtetét veszi a vadászat!

Ennyi és nem több a történet,én szerintem elég jól kivan találva bár nem sok agymunka van benne! A Rajzolás szerintem nem is rossz de jónak se mondanám. Ugyanez a helyzet a látvánnyal is, Hangulat terén azonban egész jó dolgokat kapunk ,ez főképp a Krokodil-Torikó harcnál érvényesül!

A Szereplők azonban szöges ellentétei egymásnak,Torikó egy hegyomlásnyi izomkolosszus akinek"fura ereje van" ,Komatsu pedig már azzal felhuzza az embert ha csak megszólal ugyanis állandóan vísít meg üvöltözik plusz olyan fejeket vág hogy azok vetekszenek Risa fejeivel a Lovely Complexből! Komatsu ezeken kivül igazából semmit nem csinál az animében!

És akkor most kitérnék az anime legnagyobb negativumára amelyek a harcok! A Harcok inkább röhejesek és nevetségesek mint hatásosak,emellet nagyon kevés van belőlük pedig egy csomó rész van ahova be lehetett volna telni egy jókis harcot,gondolok itt a Krokodil és Dinoszaurusz találkozása részre! A Legnevetségesebb pedig a főharc lett,igazából 2-3 ütéstől kifekszik a 300 éves krokodil és ennyi! Ráadásul amilyen fejeket vág Toriko a harcnál hogy az.....az.. á inkább nem mondok rá semmit!

Viszont elég szép zenéket kapunk az animében,Opening nincs de az ending zene az elég jó lett! Viszont

 

ŐK KIK? Komatsun és Torikón kivűl ők nem is szereplnek az animében szóval ha ez egy célzás hogy sorotatot akarnak csinálni belőle akkor az nem tudom milyen lesz mert ez se egy hű de nagy anime!

Torikó

-Idő:2009

-Rendezte:Mitsuru Obunai(Slayers,Afro Samurai)

-Studió:Shueisha

-Műfaj: Shounen,Kaland

-Hossz: 1.rész(27 perc)

Tetszett:

-Nagyon jó történet

-Hangulat

-Torikó Szinkronja

-Ending

Nem Tetszett:

-Semmiféle a Rajzolás

-A Látvány sincs épp a toppon

-Komatsu

-A Harcok Röhejesek ,Nevetségesek és Rövidek

-Sok jó harchelyzet ki van hagyva

-Ki a többi szereplő akiket az ending végén lehet látni?

Értékelés:

Táblázat Szerint: 22/40-Közepes

Százalék Szerint:64%

6/10

Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr812483501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.03.27. 13:34:44

Fúúú Fúúúúú egyébként én azon nem csodálkozom hogy egy 300 éves kroki kifekszik két ütéstől:P Én azon csodálkoztam ,hogy még mozogni képes :D Egyébként az animéről , és ugye már azóta talán sorozat is készült belőle, hasonló a véleményünk , bár én a ponthatárt lejjebb vittem volna. Mivel mindenhonnan össze van lopkodva. A foglalkozás Hunter X Hunteres íz vadásznak nevezik ott is őket azt hiszem, a karakterek külseje és rajzolása is onnan lopott, a világ pedig talán leginkább a one piecére hasonlít amiben az anime játszódik. A szereplők sekélyesek, a harcok unalmasak, nincs cél, csak a zaba :P de ebben a témában vannak jobb alkotások is. Hmm nem tudom 10/2 :D de csak azért ,mert a rajzolása egész szép :)

xxroland23 2013.04.30. 00:05:08

@Palacsintaxx:

A Sorozatot én alapból nem nézem mert már ahogy már le is írtad egy tök átlagos shounen tök átlag szereplőkkel,tök átlag történetvezetéssel és a képességek pff már ne is haragudjanak de annyira gázak hogy az hihetetlen. 3 dolog tetszett benne mégis.

1: Az a főhős Toriko mert végülis egy egész szerethető karaktere van és időnként nagyon debil tud lenni.

2: A Látvány

3: Zenék, igazából azokból is csak a Nana Mizuki által előadott 6. ending tetszik annyira hogy állandóan hallgassam :)

Viszont a Toriko x One Piece x Dragon Ball crossing szerintem jól sikerült,márcsak azért is érdemes megnézni hogy láthassuk hogy hogyan veri össze egymást Goku,Luffy és Toriko.
süti beállítások módosítása