Szegasztok!

A minap éppen Effecta1 videót néztem a Youtube-on, amikor egyszer csak rátaláltam erre:

 

Mondanom sem kell, hogy annyira lesokkolt, hogy értelmes anime helyett a "VILÁG LEGROSSZABB ANIMÉJÁT" vették meg, mert rövid és a pucérkodás miatt a köcsög Otaku-k addig nézték, amíg a Funimation megvásárolta.

Arról már nem is szólva, hogy nem az eredeti címén árulnák, hanem Master Of Martial Hearts néven, ami magyarul "Harcos Szívek Mestere" lenne. 2 kérdés:

1.HOL VAN EBBŐL A K**VA SZAR ANIMÉBÓL A HARC?

2.HOL VAN EBBŐL A TRÁGYÁBÓL A MESTER? 

Mondjuk a név változtatás nyílván azért van, mint mondjuk a Daemon Summoner esetében, mellyet FreddyD említett, s a "másik nevén" be is mutatott, melynek "átkeresztelt neve" nem más volt, mint a Chronicles Of Vampire. Tehát egyértelmű, hogy a Funamition így akarja rásózni szerencsétlenekre ezt a rakás szart!

Tehát köszönöm szépen a Funimation-nek, hogy értelmes animék helyett szart vásárolnak. Nem hogy megvennék értelmesebb animéket, háháhá, minek is?!

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr342129250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása