Szegasztok!

Kicsit megkésve, de elolvastam a Rosario To Vampire manga mostani fejezetét, ahol a végén egy érdekes hír fogadott:

frosario_vampire_ii_066-005_031.jpg

Nos, ha csak nem trollkodik a mangaka, akkor bizony hamarosan vége lesz a Rosario To Vampire manga sorozatnak, ami azért is örvendetes valamennyire, mert bevallom, hogy kicsikét túlzottnak éreztem a történetet és úgy kvázi az egészet. Mert indult, mint egy sablonos, de ugyanakkor aranyos hárem történet, majd (ez is) átment egy "Démon király háború DBZ" sztoriba, amikből már annyit kaptunk az utóbbi években, hogy kezünkön nem tudjuk megszámolni. A fő gonosz, Alucard meg amellett, hogy megint egy selyemfiú a köbön, még a Hellsing-es Alucard-nál is overpower-tabb lett, ami inkább már röhejes, mintsem félelmetes vagy "badass".

Emellett sajnos eme történet sem találta fel a spanyolviaszt, pl nem merte a mangaka meglépni Moka halálát, hanem mindenáron életben kellett tartani, SŐT, Gin-et meg a többi halottnak hitt szereplőt is vissza spammolta a mangaka, valamint a hárem műfajt sem váltotta meg. Így gondolom vagy összejön Tsukune Moka-val, vagy pedig nem lesz semmi és megy a hárem körhinta tovább, kiegészülve még 3 csajjal és minimum 1 búzával.

Ennek ellenére azért jó mangának tartom, mert habár a történet később elszabadul, a háttértörténetek, a karakterek, a rajzolás meg a poénok nagyon jók!

S azért remélem, hogy az utolsó fejezetben fog néhány váratlan meglepetés érni, szóval várom az utolsó fejezetet. ;)

A kérdés viszont a következő: Ha véget ér a manga, lesz-e új anime feldolgozása a sorozatnak? ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr995724212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2014.01.03. 17:31:27

Nem csak ez ér véget hamarosan. Az Oh My Goddes története is lassan 2 évtized távlatában a végéhez közeledik.

Egyébként a rosario to vampire nekem kedvenc anime maradt. Kifejezetten jó volt, a fanservice és hárem történet ellenére. Még emlékszem anno a te bemutatód miatt néztem meg , kezdő animésként.

A történetet valóban túlnyújtotta a mangaka, bár egy ideig még élvezetes volt, de ez a végső leszámolás már számomra is kellemetlen. Picit olyan mint a hmmm Claymore mangája ahol szintén a történetet elvitték egy olyan irányba ,ami már túl erőltetett és rossz.

Skhyt 2014.01.06. 09:20:28

Sora no Otoshimono is most fog véget érni.
süti beállítások módosítása