Szegasztok!

Kicsit elnyelt a téridő kontinuum, elnézést is kérek ezért, de akkor most lássuk is utolsó 2020-as listámat, a legjobb anime opening és ending listát!

index432.jpg

 Jöjjön először 2020 Top 3 legjobb Openingje!

III. Helyezett = Kakushigoto (Chiisana Hibi)

106372_1.jpg

 A Kakushigoto openingje nagyon hangulatos. Már az elején, ahogyan az apa és a lánya egymással szemben állnak, majd a váltakozó évszakok során Hime felnő és Kakushi eltűnik a végén nagyon erős. Az opening leginkább Kakushi és Hime kapcsolatára fókuszál, ami az anime alapjául szolgál, s teszi mindazt úgy, hogy még a legkeményebb szívű ember is elérzékenyül. A dalt a "flumpool" adja elő.

II. Helyezett = Ishuzoku Reviewers (Ikouze Paradise)

105970_1.jpg

 Eme opening dal több részből és zseniális! Nem elég, hogy bámulatosan mutatja be az anime komolytalanságát azzal, hogy a dal 80%-ban a Village People "YMCA" dalára hajaz, de a dalt magát a három főszereplő, Stunk (Majima Junji), Zel (Kobayashi Yuusuke) és Crimvael (Tomita Miyu) éneklik el! Egyszerűen zseniálisra sikerült! Ilyennek kell lennie egy vígjáték anime openingjének!

I. Helyezett = Tonikaku Kawaii (Koi No Uta)

108722_1.jpg

Az Ishuzoku Reviewers-höz hasonlóan ezt is az egyik főszereplő, Yuzaki Tsukasa (Kitou Akari) énekli el. Ami miatt megkapta 2020 legjobb opening dalának járó díját, az a két dolog: egy, a dal lassú indulás után felpörög, melynek köszönhetően a hangulat egyre jobban fokozódik. Kettő: a dal szövege, mely nem csak az anime, de a főhősnő jellemét is szépen leírja.

Akkor most jöjjön 2020 Top 3 legjobb endingje!

III. Golden Kamuy 3rd Season (Yuusetsu)

golden-kamuy-3rd-season.png

 Nagyon hangulatos ending, mely remekül adja vissza az anime hangulatát. Nem is kell ennél több.

II. Helyezett = Ishuzoku Reviewers (Hanabira Ondo)

105970_1.jpg

 Az openinghez hasonlóan ezt is a főszereplők éneklik és igen, az openinghez hasonlóan ez is nagyon "beteg" a jó értelemben!

I. Helyezett = Dorohedoro (összes)

104786_1.jpg

Mindegyik ending dalt a "(K)NoW_NAME" énekli, s mindegyik tökéletesre sikerült, kivétel nélkül! Nagyon jó volt a Doom játék referencia, az antagonisták vonulgatása és a többi is, mindezt olyan hangulatosan, amire nagyon ritkán volt példa!

Most csak eme rövidke listával jelentkeztem, de hamarosan jövök a rendes anime kritikákkal is!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr2716413708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása