Sziasztok!

Lezárult az idei Tokyo Anime Awards is amelynek nem sokkal ezelőtt kerültek ki a győztesei. Akárcsak az Oscar esetében itt is vannak olyan díjak amelyek jó helyre kerültek de némelyiküknél a sírógörcs kerülgetett.

animation-2015oscars-brew.jpg

Legjobb Animációs Film és Sorozat:

-Frozen

-Ping Pong The Animation

frozen_bg.jpg041_ping_pong_the_animation.jpg

Már megint a Frozen. Úgy látszik a japcsik nagyon nem bírnak leszállni már róla, az Annát szinkronizáló hölgyet is agyondobálták díjjakkal anno a nagy semmiért. A Ping Pong-ot meg nem láttam bár nem is érdekel úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni.

Futó Film és Sorozat:

-Stand by me Doraemon

-Youkai Watch

stand_by_me_doraemon_2014.jpg

youkai_watch.jpg

Hát ezekre nagyon nem tudok mit reagálni,talán a Doraemon megérdemelte a díjat de hogy a Youkai Watch , hogy keveredett ide azt még csak megtippelni sem tudom.

Fan Award (igen ilyen is van ) :

-Tiger & Bunny Movie 2: The Rising

12017.jpg

Nem tudom milyen maga a franchise, elég vegyes kommenteket olvastam róla eddig de legalább nem az uccsó Naruto filmet ajnározták fel.

Ezeken kívül díjat kapott a munkásságáért még Takahata Isao is aki anno olyan animéket rendezett mint a Szenjánosbogarak Sírja vagy a Kaguya-Hime, nyert a K-ON! forgatókönyvírója is , illetve a legjobb seiyuu kategória győztesei Ono Daisuke és Uchiyama Kouki illetve díjat kapott még Sawano Hiroyuki a Shingeki zenéiért is.

És persze ott van még a Honor kategória is amiben olyan embereket díjaztak mint Sasaki Isao veterán énekest a Space Battleship Yamato daláért vagy Takadatsu Yoshiha aki a Nauszika animációjáért is felelt. A teljes listát itt olvashatjátok el:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=1364877

Ennyi voltam SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr617292737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása