Sziasztok!

Éppen a kövi kritikám alanyához kerestem képeket mikor is belebotlottam egy hírbe. Egy olyan hírbe aminek az elolvasása után a szívem majdhogynem megállt:FOLYTATÁST KAP MINDEN IDŐK LEGROSSZABB MAGYAR FILMJE AZ ÁLOM.NET!

MV5BMTYzODQwODk4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc1Njc4Mw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Reakció:

1456582.jpg

[Raws-4U] Baka to Test to Shoukanjuu - 10 (TX 1280x720 H.264 AAC Chap)yet another parody of The Scream in anime.jpg

scream-1.jpg

 

Tudjátok ez az a film amiben egy csapat elkényeztetett  és teljesen életképtelen szereplő azt hiszi hogy Amerikában van és pompomosat játszanak illetve csupa olyan dolgot csinálnak amitől egy normális emberre a hányinger jön rá.A film egy teljes katasztrófa ,még az IMDB Top 100 Legrosszabb listájára is felkerült szóval az alkotók tényleg valami rózsaszin köddel borított világban élhetnek ha azt hiszik hogy ebből kell még 1 rész. De ötletük az nincs hozzá ezért a Facebook-on inditványoztak egy ötletoldalt ahova ötletkommenteket várnak de már 1 nap után olyan troll és gyűlöletáradat indult meg amilyet a legutóbbi TMNT filmnél láttam utoljára . Persze törlik is a nekik nem tetsző kommenteket szal mára alig maradt ott valami. De ha ez tényleg elkészül akkor annak egy pozitív oldala mégis lesz: Dancsó Petinek lesz újabb videóalanya ;)

 

Holnap jövök az említett kritikával addig is SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr556942765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

érthetetlen chris 2014.11.30. 11:17:13

Ez egy szar film, de az hogy az IMDB-n a top 100 legrosszabba benne van csak azt jelzi, hogy a magyar az egyetlen olyan nép ami perverz örömöt érez abban, hogy csak azért regeljen az IMDB-re, hogy addig pontozza le hazája alkotását, még az nem lesz benne az oldalon a legrosszabb filmek között.

Ugyanez a Kis Vuk egyik filmet se védeném szerintem el se szabadott volna készülniük csak mondom, hogy ez van.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2014.11.30. 15:01:43

egyik osztálytársnőmmel anno elmentem erre a moziban XD 16évesen
csak én lehetek ilyen szerencsétlen. nem emlékeztem semmire a filmből
süti beállítások módosítása