Szegasztok!

Egy érdekes tanulmányba futottam bele, ahol 500 japán játékost (fiatalt, öreget, férfit, nőt egyaránt) megkérdeztek, hogy milyen videojáték fejlesztőket szeretnek, illetve mennyire ragaszkodnak bizonyos cégek termékeihez. Az eredmény nem kicsit meglepő, hiszen egy Top 10-es lista jött létre.

A lista

Bevallom, majdnem elfogadható lenne, ha nem lenne ott a Square-Enix a Nintendo után, illetve nem lenne a Capcom is benne, ugyanis eme 2 cég az utóbbi időkben nem nagyon tudtak lenyűgözni - sőt, a Square-Enix-től konkrétan megundorottam!Annak viszont örülök, hogy az Atlus és a Level-5 is benne vannak a "top 10"-ben, mert eme cégek igen sok jó játékot kreálltak eme generációban! ;)

video-game-controller.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr536589857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2014.08.10. 20:51:54

szerintem a lista nem meglepő :) mivel csak japán cégek vannak ha jól látom. Csodálkoztam volna ha bármely minőségibb stúdiót beraktak volna. Az a baj a japán programok többségével főleg manapság ,hogy bugosak, nem tudnak programozni , nem tudnak portolni , és a látványvilág rettentően zs kategóriás, mintha megragadtak volna 20 évvel ezelőtt.
A platform játékaik viszont egész élvezetesek, meg a dark souls :D és a demon souls széria :D
süti beállítások módosítása