Szegasztok!

Íme a legújabb anime bemutató videóm, melyben a Pokemon Origins-t mutatom be egy vendéggel, Bagszipoke-vall!


Előjáróban annyit, hogy messze jobb lett, mint a már kb 800 részes szétfillerezett fősorozat, melyben Ash szemmel láthatóan örökké a South Park szindrómában fog szenvedni - értsd, örökké 10 éves marad, még ha az animében szállnak is az évek. ;P

Jó szórakozást a videóhoz! ;)

U.I.: Aki szereti a pokemon-okat, látogasson el bagszipoke oldalára is.

(Arra az esetre, ha netalán tán törölni a drága fucktube, itt az indavideós)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr215609797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.02. 13:19:57

jó kis kritika volt. A játékok közül én emulátorral, a black 1-2 és a white 1 verziókkal játszottam,nekem tetszett. Kár,hogy nem csinálnak egy rendes pc verziójú játékot. Egy rpg-ben a témát lazán eltudnám képzelni. A sorozatot pedig mindenféleképpen megfogom nézni amit bemutattatok. Már csak a retro érzés miatt, ami hatalmába kerít ha felcsendül a pokémonos dallam.

A videóval kapcsolatban, csak egyetlen dolgot kritizálnék, vagy említenék meg. Bár ez inkább technikai okok miatt bekövetkezett hiba. A leányzó hangja alig hallható, nagyon rossz minőségű a mikrofon miatt. Szinte semmit sem lehet hallani akkor amikor megy a videóban a pokemon pl dal, s közben Bagszipoke éppen a kérdésekre válaszol. Egyébként a blogja tetszetős :P

tonkacsa 2013.11.03. 08:42:27

Megnéztem és sok szempontból jobb, mint az eredeti. Szerintem ha a két sorozatot összekevernénk, akkor pont jó lenne. Amik itt jobban tetszettek: látvány, a főszereplő határozottan, az is hogy Giovanni karakterét egy kicsit jobban kidolgozták. Illetve, hogy itt volt történet is.

A sorozatban viszont mewtwo karaktere tetszett, bár az is inkább csak a filmen lett kibontva.

Ha viszont eltekintünk a fantasy körítéstől, a pokemon továbbra is az állatviadalokat reklámozza. Minimális realitással a kedves edzők gyorsan pokemon nélkül maradnának, pl ha egy madár kinyuvad attól, hogy nekimegy egy ablaknak, akkor azt vajon hogy éli túl, amikor teljes sebességgel nekirepül egy batár nagy kőkukacnak. Az állatok bebörtönzése, lásd pokelapda számomra továbbra is elfogadhatatlan erkölcsi tartalommal bír. Összességében amit a pokemonban értékelni tudok, az a fantázia, itt valamilyen szinten a tartalom is elfogadható, habár a rakéta csapat és az edzők módszerei szerintem eléggé hasonlóak, a marowakmamát akár a főhős is kicsinálhatta volna. Nem hinném, hogy a vipera rosszabb lenne, mintha földbe döngetne egy sárkány.

tonkacsa 2013.11.03. 08:46:16

Jut is eszembe, Roland ha idetévedsz, a zombie Loan kritikájánál ajánlottam neked egy animét(zombis) Amit talán érdemes lenne megnézned.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.06. 11:57:01

azt elfelejtettem megemlíteni, hogy igen ash örökre a 10 éves szindrómában maradt. Egy videóban kiszámolták, hogy 16 év körülinek kellene kb lennie. A furcsa az, hogy évek óta ugye vándorol, és bogdossa a pokemonokat, de még mindig képes pikatchut olyan pokemon ellen indítani , ami előnyt élvez az elektromos támadásokkal szemben. Gyerek hibákat követ el, amit azért egy több éves traineri háttérrel nem kellene elkövetnie.

Mangekyo22 2013.11.06. 18:26:45

@Palacsintaxx: "Gyerek hibákat követ el, amit azért egy több éves traineri háttérrel nem kellene elkövetnie."

Na igen, ami azért is vicces, mert a Johto részek elején röhögve leverte egyetlen egy pokemonnal valami kezdő csajt, aki éppen, hogy csak elkezdet pokemon trainer lenni, most meg minden széria elején hülyére veri minden kezdő.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.06. 19:10:14

@Mangekyo22: picit olyan nekem egyébként az egész. Mintha Ash, minden rész végén "meghalna", majd újra éledne, és level 1 szinten elkezdődne újra a története, egy másik szigeten :D Mint régen a Gothic névtelen hőse, aki az első rész végén full tápos karakter lett a 2. rész elején pedig rongyos ruhában és darab rozsdás karddal kezdted a történetet :P

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.07. 13:26:16

@Mangekyo22: kész az általad kért kis írás. hamarabb feltöltöttem.

Dann Daneiro 2014.08.31. 23:29:01

Szerintem meg az előbbi hozzászólókkal ellentétben ez a sorozat a nosztalgián túl nem sok mindent nyújt. Túl sok mindent próbáltak belesűríteni a részekbe és elhadarják gyorsan az eseményeket, látunk max két 'látványosabb' csatát, aztán vége a résznek, arról nem is beszélve, hogy milyen felületes az egész történet. Az Ash kalandjai igazából sokkal jobban helyt állnak, csak bizonyos mennyiségű rész után már semmit sem lép előre az egész.
Mikor először láttam, hogy új sorozata van, meg hogy visszanyúl a régi játékokhoz, nagyon lelkesedtem, de ez bizony hatalmas csalódás így utólag.
süti beállítások módosítása