Sziasztok!

Nos végre megnéztem a 2.Devilman OVA részt is és most megosztom veletek a véleményemet.

Devil_Man21.jpg

A 2.OVA a mangasorozat 2.kötetét dolgozza fel amely a Demon Bird alcímet kapta és ahogyan az elsőt ezt is az O Production készítette és Tsutomu Iida rendezte.

A Történet ott folytatódik ahol az elő abbamaradt,Akira immáron Devilman-ként száll szembe a démonokkal és a szörnyetegekkel akik sajnos az édesanyját is megölik már a film elején.

devilman_1990_017.jpg

Ám hamarosan felbukkan egy  nagyhatalmú démon Silen és ő maga is Akira elpusztításán fáradozik.

devilman_1990_007.jpg

Rá is támad Akirára aki persze nem hagyja magát és Devilman-né változva megvív a gonosz madárcsajszival.

Ennyi az össz történet,hűen követi a mangát,nagyon jól ki van találva és mindezek mellet ez a rész nagyon durvára sikeredett,elég ha csak a fürdőszobás jelenetet vesszük alapul ami egy horrorfilmben is simán megállná a helyét.

devilman_1990_010.jpg

Látványilag az anime hozza a korai 90-es évek színvonalát,nagyon jók a hátterek,a szereplők is jól vannak megrajzolva és mindezek mellet a Devilman-Silen csata rohadt jól meg lett csinálva.

devilman_1990_014.jpg

A Szereplők ugyan nem sokat változtak az első részhez képest habár Devilman már sokkal többet szerepel és amikor szerepel az maga a tökély. Általa végre kapunk egy igazi bad-ass szuperhőst aki nem sztreccsgatyában és köpenyben feszít hanem egy igazi állat aki szétzúzza az ellenfelei koponyáját és még élvezi is. Silen meg egy igazi kegyetlen hárpia. Amúgy érdekességképp megemlíteném hogy Silen-nek Sakakibara Yoshiko adta a hangját aki többek közt Queen Nehelenia hangja is volt a Sailor Moon SuperS-ben illetve ő volt Integra Hellsing hangja is a Hellsing-ben.

A Zenék továbbra is gyönyörüek,az ending dallam még mindig nagyon fülbemászó.

Dióhéjban ennyi lenne a Demon Bird,méltó folytatása az 1.OVA-nak,aki azt élvezte annak kötelező ezt is megnéznie. Készült ugyan egy 3.OVA is a sorozathoz de az megintcsak nem követi a manga eseményeit. Még mindig nem tudom megérteni hogy mért nem dolgozták fel a teljes mangát amikor egy olyan klasszikust csinálhattak volna belőle hogy az nem igaz ehelyett kiszúrták a szemünket 2 db OVA-val. Reméljük azért egyszer eszébe jut ez valakinek hamár Live-ot is csináltak belőle.

Devilman-The Demon Bird


-Idő: 1990

-Stúdió: O Production

-Rendező: Tsutomu Iida

- Műfaj: Horror

-Opening:  -

-Ending: ?

-Hossz: 56 perc

Tetszett:


-Még mindig jó a történet

-Devilman egy igazi bad-ass szuperhős

-Silen egy állat

-Gyönyörű a látvány

-Jók a harcok

- Nagyon brutális

-Szép zenék

Nem Tetszett:


-A Mellékszereplők most is unalmasak

Értékelés:

-Százalékban: 90%-Kiváló

-Pontban: 9/10


Ennyi voltam mára SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr225357783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása