Sziasztok!

"Noha Felfalom az 5 kontinenst,és szárazra iszom a 3 óceánt tehetetlen vagyok az éggel szemben, mivel nincsenek se szárnyaim se lábaim.Én vagyok a világkígyó. A Nevem: Jormungand! "

Ezzel a kis bevezetővel kezdődik a Jormungand 2.szériája. Az első évad jó volt habár nem lesz a White Fox legjobb munkája. Akkor most lássuk a 2.évadot ami a Perfect Order alcímet kapta!

jormungand-pefect-order-1-wallpapwe1.jpg

Akik nem látták az első szériát azok bele se kezdjenek ebbe mert nem fognak semmit sem érteni belőle. A Perfect Order az 1.széria közvetlen folytatása amely 4 hónappal azután indult el. Ezt is a White Fox készítette illetve Keitarou Motonaga rendezte.

A Történet ott folytatódik ahol az előző abbamaradt,Koko és csapata továbbra is fegyvereket ad el illetve likvidálják az ellenfeleiket.

jormungand_perfect_order_031.jpg

A Helyzet most annyival bonyolultabb hogy feltűnik néhány ember Koko múltjából illetve bérgyilkosok is megjelennek hogy megöljék a lányt persze ehhez Jonah-nak és a csapatnak is lesz 1-2 szava. Eközben fény derül arra is hogy mi is pontosan az a Jormungand.Lényegében ennek a szériának a története nem sokban különbözik az előzőétől,ebben is a az egymástól független történetek váltják egymást 3 részenként.Mondjuk ez a széria sokkal akcióorientáltabb lett és a vége eléggé túl van drámázva de összességében nem lett rossz.

A White Fox itt is jó munkát végzett,a szereplők és a hátterek is szépen meg vannak rajzolva hogy a harcokat már ne is említsem.

jormungand_perfect_order_128.jpg

A Szereplők csak kis mértékben változtak és a változás is csak Koko-ra és Jonah-ra értendő. Jonah már mutat magából érzelmeket és nem is olyan irrítáló mint az 1.évadban volt. Koko-nak pedig megismerhetjük az őrültebb oldalát is mondjuk ez is csak a 10.részben jön neki elő.

Illetve van még egy fontosabb szereplő egy CIA igazgató George aki engem valamiért az aktakukac Dilbert-re emlékeztetett a szemüvegével és az arcával.

jormungand_perfect_order_078.jpg

Ő vezeti az UnderShaft programot melynek célja elfogni Koko-t. Ugyanakkor a karaktere abba a bizonyos "minek van benne a sorozatban" kategóriába tartozik. Lényegében alig szerepel és ha szerepel is akkor is csak röhög vagy eszik.

És ha már ügynököknél tartunk akkor nem maradhat ki Jerry sem aki ugyan már nem vérlázítóan idegesítő de még mindig az agyunkra megy.

jormungand_perfect_order_014.jpg

Ja és mintha a készítők féltették volna a nézettséget ezért a sorozatban már van néhány csöcs és fanservice poén,illetve van pancsijelenet Jonah és Koko között ami kb annyira tezs jót a sorozatnak mint gyulladt toroknak 1 vödör fagyi.

Zenék: A Háttérzenék nagyon ütősek és illenek a sorozat hangulatához. Sajnos az Openinget már nem Kawada Mami hanem Kurosaki Maon énekli akit én mondjuk jobban szeretek az Altima énekesnőjeként mint szólóban de a dal piszok jó lett,nagyon pörgős és jó hallgatni. Yanagi Nagi-t viszont meghagyták az ending dal előadójának ami szintén jól sikerült.

Röviden ennyit szándékoztam elmondani a 2.évadról. Lényegében se nem jobb se nem rosszabb mint az első széria,igazából ugyanolyan mint az volt. Csak azt nem értem hogy mért nem lehetett egyben leadni őket?

Jormungand:Perfect Order


-Idő: 2012

-Stúdió: White Fox

-Rendező: Keitarou Motonaga

-Műfaj: Akció,Seinen

-Opening::UNDER/SHAFT by Kurosaki Maon

-Ending: Laterlity by Yanagi Nagi

-Hossz: 12 rész

Tetszett:


-Még mindig jó a történet

-Szép a látvány

-Harcok

-Jók a szereplők

-Koko

-Zenék

-Opening és Ending

Nem Tetszett:


-Semmivel sem jobb mint az 1.évad

-Fölösleges mellékszereplők

-Túldrámázott a vége

Értékelés:


-Százalékban: 87%-Jó

-Pontban: 8/10


Tehát ezt is kivégeztem és elmondhatom hogy nem bántam meg hogy megnéztem. Mára ennyi voltam SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr215281263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása