Szegasztok!


Eredetileg nem akartam még írni semmit, mivel a hónap témájára gyűjtöm az anyagot meg az infót, viszont gondolom emlékeztek arra a "petícióra", amiről annó írtam nektek?

Nos kíváncsiságból megnéztem, jelenleg hány anime fut most az Animax-on, s jelenleg melyek azok, s amit láttam, még legsötétebb álmomban sem hittem volna, hogy ENNYIRE rosszul megy a csatorna, illetve teszik magasról az anime rajongókra.

http://port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=67

......HÁROM anime össz-vissz?!? Egy olyanm animékre "specializálódott" csatornán, ahol este nyolctól hajnali kettőig van adás? Gratulálok! Ja, de hogy ne nézzen ki olyan szörnyen, április végétől újra adják a Lovely Complex-et, négyre növelve az animék számát, miközben amerikai/japán valóságshow-okkal töltik ki a maradék helyett, ami kvázi a teljes műsoridő 3/4-e!

Animax_Logo_180x150.jpg

Komolyan mondom, ez már tényleg kínos, hogy az A+ "utódja" hova süllyedt! Oké, tény, fogadjuk el, hogy válság van, fogadjuk el, hogy mellé nyúltak egyes divat animúkkal (lásd Bleach és Naruto) s fogadjuk el, hogy az anime rajongók is tehetnek róla, de könyörgöm, akkor inkább másként oldják meg!

Szerintem mit kéne csinálniuk? Nos, nem hiszem, hogy túl jó ötlet, de valamennyire jobb, mint ez.

Rövidítsék le az este nyolctól hajnali kettőig tartó műsoridőt mondjuk este nyolctól este tizenegyig tartó műsoridőre, hisz valljuk be, ilyenkor már mindenki aludni megy, hogy másnap reggel nyolcra beérjen dolgozni a munkahelyére vagy a suliba! Ezzel lehetne spórolni! S így a kb három órára lezsugorított műsoridőbe már tényleg csak animéket adjanak, viszont ne egyszerre 2-3 részt, hanem mindegyik animéből 1 részt egy nap, vagy akár hetente 1 részt s akkor vissza lehetne hozni a régi "romantikus péntek" meg hasonló műsoridőket.

Szerintem még mindig az egyik legjobb ötlet volna. S szerintetek milyen megoldás lehetne? Bár tény, hogy az animax-ról már a Mondo magauin hivatalos oldalára járó fórumozók is lemondtak. Azért remélem, hogy lesz valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr55205884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása