Sziasztok!

Hoollywood mostanában mintha nagyon rákapna az anime illetve mangák élőszereplős filmjeinek elkészítésére. Hisz végül is már szó volt Cowboy Bebop ,Akira illetve Death Note Live Action-rőlami 2014-re van kiírva ám még szinte semmi infó nincs róla. Az Akirát meg úgylátszik hogy happolják mivel az is bizonytalanná vált bár olyanokat olvastam hogy Tetsuo szerepére meghallgatták Andrew Garfield-ot,Emile Hirsch-t és James McAvoyt de sajnos a nevek közt feltűnt a Patiszon Robi és a Zakó Efron neve is.

A Warner ugyan bejelentette hogy szándékoznak Bleach Live -ot is csinálni na az viszont tuti olyan lesz mint a Dragon Ball Evolúció.

És most itt az újabb agymenésük . Egy 2004-es novelből az All You Need Is Kill -ből szándékoznak filmet csinálni aminek viszont már komplett stábja van.

all_you_need_is_kill_book_cover_01.jpg

Nos remélem ebből tényleg kihoznak valamit az álomgyárosok mivel állítólag egy egész jókis katonás meg háborús mangáról van szó.

A Szereplők közt többek közt olyan nevek bukkannak fel mint a női főszerepet alakító Emily Blunt...

MV5BMTcwNjU0NDg5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTkwMzkzMg@@._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

Illetve Bill Paxton is feltűnik a színen...

BillPaxton.jpg

Ja és hogy legyen benne egy húzónév is akinek a hallatára már biztos tódulnak az emberek a mozikba ezért belepakolták Tom Cruise-t is.

250px-TomCruiseDec08MTV.jpgElviekben ő fogja a főszerepet alakítani.

A Rendezői székben sem akárki fog ülni hanem Doug Liman aki anno olyan filmeket rendezett eddig mint a Bourne sorozatok,a Mr. És Mrs. Smith és az Államtrükkök. A Film jövőre van kiírva,hát majd meglátjuk mi lesz belőle.

Nos csak ennyit akartam,kritikával legközelebb csak szombaton vagy vasárnap jövök egy igazi ínyencfalatot tartogatok nektek,addig is SZIASZTOK!


A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr884813885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása