Szegasztok!

Tudom, mostanában több videojáték hírrel jövök, de sajnos így alakult...

Viszont valami hihetetlenül érdekes dologra bukkantam: hivatalosan is bezárták a Radical Entertainment-et!

Másolat - Crash_-_Mind_over_Mutant_Coverart.png

Az ok a bezárásra az Activision részéről "egyszerű" volt: a Prototype 2 nem ért el akkora sikereket, mint a konkurens InFamous 2, annak ellenére, hogy állítólag már három évig fejlesztették, illetve se eladásilag, sem pedig szakmailag nem ért el szép eredményeket (IGN meg Metacritic-et hagyjuk), s habár a 6/10 a logika alapján szimplán jó játéknak kéne felfogni, a sok 6/10 annyira elijesztette a vásárlókat, hogy már a DLC-k sem segítettek. Plusz, ahogyan sok kritikus is írta: "olyan ez a játék, mintha az első résszel játszanék szó szerint, csak más a főhős".

Persze ez még nem is lett volna akkora baj, hiszen valljuk be: nincs olyan stúdió, melynek csak sikercímei vagy tökéletes játékai lennének. Mindenhol van fekete bárány... de persze az Activision, akik már "annyi mindent leraktak az asztalra a Call Of Duty-n kívül", úgy érezte, hogy jobb most kinyírni a stúdiót, mint később. Persze néhányan ott maradhattak még az Activision-él dolgozni.

Történetesen jöttek is a "szép megjegyzések" az Activision facebook-jára: "Fucktivision".

Kár azért, elvégre a Radical Entertainment már 1991 óta létezett, s nem kevés jó játékot készítettek, mint pl a Jackie Chan Stuntmanster-t, vagy akár a legendás Scarface The World Is Yours...

De hát ez van. Farewell, Radical!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr914630873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thermo-nukleáris csatacickany 2012.07.09. 10:33:51

Azok után amit a Crash-el műveltek nem tudom sajnálni a radicalt

Mangekyo22 2012.07.09. 11:41:52

@thermo-nukleáris csatacickany: Kedves gyerek vagy... XD XD XD

Mondjuk már hallottam, hogy nem örvendtek túlságosan nagyon a Radical féle Crash játékok. De mi volt velük pontosan a baj (azért kérdem, mert nem tudtam kipróbálni - se - őket)?

thermo-nukleáris csatacickany 2012.07.10. 02:17:07

@Mangekyo22: Elég hogyha megnézel pár videót pl a Crash Twinsanityről és a Mind over mutant/Crash of the titansról. Crash és a többiek immár ilyen kis trendi idióták. (Persze előtte is azok voltak de Nina kegyetlen volt és nem egy idegbajos tini. Coco pedig zseni volt nem pedig egy fogyatékos bamba) Cortexet túlontúl ostobának állították be. De a legnagyobb hiba ami miatt nagyon sokan elpártoltak tőle az az új harcrendszer. Crash verekszik... Mikor volt ilyen? Mindig pörgött és becsúszott. Itt verekszik, nagy randa bárgyú állatokon úgynevezett TITÁNOKON lovagol és a játék szánalmasságát csupán a gyenge poén kísérletek tesznek túl. Végezetül... én kikérem magamnak Uka Uka új kinézetét...
süti beállítások módosítása