Szegasztok!

Gondolom emlékeztek még a Naruto Ultimate Ninja Storm Generations-re, amely jogosan kapta meg nem kevés embertől a "2012 Legnagyobb Lehúzása" címet, mivel gyakorlatilag ugyanazt kapták, mint a Storm 2-őt, csak sztori mód nélkül (legalábbis "azt" nem lehet sztori módnak nevezni a XXI-ik században, ahol az animéből összevissza vágott képek alá bemond valamit egy öregember s csak bunyó), 0 tartalommal, boss harcok nélkül, open world nélkül, szaggató online multival ls kihívások/titkok nélkül.

A játékból jó, ha talán 500-600 ezer példány kelt el, ami szépen tükrözi, mennyire félre sikerült. Persze mivel az igénytelen fanboy-ok gyűlöletét elakarták kerülni, ezért sok helyen megadták neki a kamu 8/10-et meg 80-90%-okat, majd csodálkoztak, ha a fórumokon a "kapd be IGN" meg "ez egy f*s játék, s erre adtak neki 8/10-et" kaptak az arcukba a drága teszterek...

De mivel az eladási statisztikák beszélnek, s látta a CC2, hogy csúnyán mellé fogtak, ezért a létező leglogikusabbat tették: letagadták, hogy a Generations valaha is létezett, és hivatalosan bejelentették a "valódi harmadik részt"...

Na, ez már valami! God Of War-t/Shadow Of Colossus-t alázó több szintes epic boss fight-ok, animéből kiollózott dia képek helyett újra a játék grafikájával készített szép in-game videók... már csak az open world vissza hozása és a harc rendszer tovább fejlesztése kell, s meg leszek elégedve!

Őszintén bevallom, hogy ha magát az animét és mangát utálom is, és nem tartom többnek Twilight szerűen túlhype-olt közröhejeknél, azt elismerem, hogy az Ultimate Ninja Storm és Ultimate Ninja Storm 2 előtt állva tapsoltam! A Generations-t elb*szták, nem is kicsit, de ha a Storm 3 csak kicsit lesz olyan jó, mint a Storm 2, akkor számítható lesz egy vásárlás belőle + egy platina...

Viszont itt van egy igen komoly visszahúzó erő... méghozzá a megjelenési dátum!

Tény, hogy Kishimoto (ahogyan Kakashi "nagy dobását" is) már ígérgeti, hogy lassan befejezi a mangát, de állítólag még mindig a Troll Háború Arc-nál tart a sztori (hogy valóban így van-e, passz), és a Generations pedig a Kage Summit Arc-ig tartott... vagyis Kubo-hoz hasonlóan kb még 3-4 évig írja a mangát Kishi, és ha tovább nyújtja az Arc-ot, akkor egy kérdésem lenne: hogyan akarnak kidobni, mindössze 1 (!) év fejlesztéssel 2013-ra egy animén alapuló játékot, ha az előző Arc óta szinte semmit sem haladt a sztori?

De ha szerencséjük van a rajongóknak, akkor Kishi még a nyáron befejezi a Troll Háború Arc-ját (mely már körökkel roszzabb, mint Kubo Arrancar arc-ja, ami természetesen nem dicséret), s így a fejlesztőknek lesz idejük úgy elkészíteni a játékot, hogy egy normális game-t kapjunk. Mert ezért kár lenne!

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr914627164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása