Szegasztok!

Mint tudjátok, ma a moziknak valamiért marhára fontossá vált mindent 3D-ben adni a mozikban. De hogy miért, a válasz egyszerű: minél több pénzt kiragadni azokból a kevés moziba járó személyekből is, akik egyáltalán örülnek, ha megjelenik valami jó film. Természetesen mondanom sem kell, hogy az embereknek már tele a tökük azzal, hogy a mozik ezzel a 3D-és marhasággal próbálják kirabolni őket. Vajon mit tesz ilyenkor egy mozi? Visszatér a rendes mozihoz? Lósz*rt, helyette inkább folytatják az egészet... csak most már szó szerint rossz filmekkel bombázzák a közönséget. Képzeljétek el, hogy mi lenne, ha a mozikban valami iszonyatosan rossz filmet adnának 3D-ben?

Ha megvan, akkor most kapaszkodjatok meg: 2012, februárjától 3D-ben vetítik a mozikban... a Star Wars Baljós Árnyakat!

  

Aki ismeri a Star Wars filmeket, az nyilván ismeri is a tényeket a Baljós Árnyakkal kapcsolatban. Rengeteg helyen a legrosszabb Star Wars-nak mondták el, sok filmben negatívként mutatták (gondolok itt a Star Wars rajongókat parodizáló vígjátékra), és a fanok többsége azóta sem tud megbocsátani Lucas-nak, amiért kitalálta Jar Jar-t...

Tehát nem elég, hogy köztudottan a Baljós Árnyak volt a Star Wars filmek közül a legrosszabb, melyet több aranymálna díjra is jelöltek (néhányat meg meg is nyert) és "két bizonyos karakter/személy" teljesen hazavágta az egészet, most ÚJRA le akarják ezt tuszkolni a közönségnek, csak most 3D-ben? Csak vizionáljátok, milyen lenne, ahogyan Jar Jar fut a kamera felé 3D-ben nézni....

Szóval én tuti nem nézném meg. Felesleges pénz kidobás lenne csak, melyben egyedül csak a hatalmas pénz hegyeket vizionáló mozik látnak jövőt.

Mangekyo022.


[Leó reakciója:

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1004068135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dryenful 2012.02.05. 22:10:27

Hát erre se éri meg pisztollyal elmenni. Jön 3D-ben Jar Jar felém akkor én azonnal előkapnám és lelőném a búbánatba. XD Amúgy 1-2 jelenetet megnéznék 3D-ben(pl. a fogat versenyt) de azokért nem éri meg kifizetni a jegy árát(kb mint a HP 7 2. részében ki kellett fizetnem azért a kemény KÉT 3D-s jelenetért). Inkább benyomom itthon a házimoziba és megnézem.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.05. 22:27:44

Ha van egy nem nagy szám ötleted, csináld meg 3D-ben és kasszasiker. Ez ma a recept.

lagzilajcsiforever 2012.02.06. 08:45:13

Nem baj mert ez azt jelenti hogy az eredetieket is meg fogják 3D-ben csinálni .

lagzilajcsiforever 2012.02.06. 08:45:13

Nem baj mert ez azt jelenti hogy az eredetieket is meg fogják 3D-ben csinálni .

bbbarniii 2012.02.06. 13:44:35

*Aki nem tudná, az alsó képen én vagyok látható. :)*

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2012.02.07. 16:02:36

Dehogy sz*r! Sztem jó minden SW film, de elég 1-2x megnézni, nem kell rongyossá nézni mint unokatesóim! :/

MrTimbol · http://www.youtube.com/user/MrTimbol 2012.02.07. 23:31:53

@Barnileonidasz: Milyen szimpatikus úrfi vagy, így fénykarddal a kezedben!

Szerintem az EP1-nek is megvannak a maga emlékezetes pillanatai (pl. Darth Maul, Duel of Fates, Naboo hangulata), de ez a 3D-s átvitel valóban nem fogja a hibákat elbújtatni. A nagy szám úgyis az eredeti trilógia feldolgozása lesz, de addig még virítani kell a lóvét... sigh.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2012.02.11. 14:21:53

@MrTimbol: momentán a Darth Maul elleni harc jobban megmaradt bennem, mint bármi más a második részből.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.02.27. 14:41:41

Szerintem messze a 2. epizód a leggyengébb, az első meg gyerekkorom nagy kedvence volt - akkoriban még Jar Jar sem tűnt idegesítőnek -, de persze a IV-VI-hoz nem mérhető egyik sem. Én amúgy befizettem erre a 3D-s mókára, mivel még életemben nem láttam SW-filmet moziban, és ez a része rendben is volt, de a 3D-t csak dísznek írhatták rá a plakátra, mert egyetlen jelenet vagy momentum sem volt a filmben, ami akár egy kicsit is kihasználta volna. Tulajdonképpen ha nem arra koncentráltál, hogy van-e most éppen pici térhatás, akkor észre se lehetett venni. Szóval mindenképpen van a dologban (nem kevés) lehúzás, de én azért örülök, hogy láthattam vásznon is, igazán nosztalgikus volt :)

Mangekyo22 2012.02.27. 16:47:55

@Dr.Jones: Azzal nem is lenne baj, ha újra adnának régi filmeket a mozikban (sőt, többet járnék moziba), de az, hogy a rendes jegy árának duplájáért egy zavaró szemüvegben nézzek egy filmet, melyet 100%, hogy kicsit sem adtak neki 3D-és térhatást s csak a több bevételért reklámozták így...
süti beállítások módosítása