Szegasztok ismét!

Ma felmentem a Bleachfan-ra, amit Kiru Hosnino és Szanisz szerkesztenek, és mint kiderült, a már említett három hetes szünetben Tite Kubo sok embernek adott interjúkat, melyek töredéke eljutott a Bleachfan szerkesztőihez is, és gondoltam, hogy mivel még is csak interjú egy mangaka-tól, ezért biztos sokan örülnének neki.

Figyelem: ez az interjú a Bleachfan.hu oldalról származik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdés: Mi lett Genryuusai bal karjával?

Kubo: Már csak a jobb karja van meg.

Kérdés: Csak ez változott?

Kubo: Genryuusai nem tud így megváltozni. Nem lenne fura egy olyan embertől, aki több, mint 2000 éven át sziklaszilárdan, saját törvényei szerint élt, hogy most 17 hónap alatt megváltozik? Az igazság az, hogy nem sokat tudunk az érzelmeiről, tehát legbelül bármi lehetséges.

Kérdés: Soi Fon az Aizennel és Espadákkal vívott harc utáni 17 hónapban frizurát is váltott. A Barragan elleni harcban a bal karját is elveszítette. Mi lett Soi fon karjával?

Kubo: Soi Fon karját meggyógyították.

Kérdés: És a kinézetében történt változás?

Kubo: Igen, kicsit megváltozott. Változások...Yorouichit az elejétől kezdve meg akartam változtatni, de a mostani stílusa olyan jól illik hozzá, hogy ez nagyon nehéz.

Kérdés: Rose visszatért abba a pozícióba, ahonnan egy évszázaddal ezelőtt száműzték. A hadnagya Kira maradt. Hogyan fogadja az új kapitányt?

Kubo: Rose és Izuru nagyon jól illenek egymáshoz, ezért raktam őt a 3. Osztagba. Shinjit az 5. Osztagba, Kensei-t pedig a 9. Osztagba helyeztem.

Kérdés: Unohana Kapitány fog végre harcolni?

Kubo: Eldöntöttem, hogy Unohana a következő arc-ban belép a hadszíntérre, és a Zanpakutoját is jobban megismerhetjük. Úgy tervezem, hogy harc közben kiengedett hajjal fog küzdeni.

Kérdés: Az 5. Osztag régi-új kapitánya, Hirako Shinji! Kicsit a kinézete is megváltozott, de amúgy is sokat ad a megjelenésére. Vaizardként az élők világában például mindig nyakkendőt viselt. Mi történt Hirako hajával?

Kubo: A haja nem változhatott sokat cirka 17 hónap alatt. A fufruja kicsit más lett. Szeretném egyszer azt is megrajzolni, hogyan alakított ki jó kapcsolatot az Aizen elvesztése miatt bánkódó Hinamorival.

Kuchiki Byakuya új kinézete nagyon menő. Most már minden ruhája drága, elit darab. Talán azért mert a Hueco Mundoi csata után panaszkodott az olcsó kapitányi Haorik silánysága miatt.

A hadnagya, Abarai Renji is sokat változott. Sokkal vadabb lett 17 hónap alatt. Az új Renjihez hozzátartozik a csuklópánt, és a kifejezetten "egyedi, nem piacos" fejdísz.

Kérdés: Renji sokkal erősebb lett 17 hónap edzés után?

Kubo Igen.

Kérdés: Mások is keményen edzettek?

Kubo Igen.

Kérdés: Szóval egy Aizen-szintű ellenfél már nem is okozna akadályt?

Kubo Azt azért nem mondanám (nevet). Habár sokkal erősebbek lettek, még nem tartanak ott, hogy ne kéne aggódniuk Aizen-szerű rosszfiúk miatt.

Kérdés: Már a soron következő arc-ban megismerhetjük az új képességeket?

Kubo Igen, lehull a lepel mindenről. Renji bankai-a is megváltozott.

Kérdés: A régi kapitányok kinézete ugye nem változott? Kyourakuval mi lett?

Kubo Igen, az "öregek" már régóta a saját posztjukon vannak, számos csatát megéltek. Habár majd felfedezhetünk különbségeket a következő harcok ideje alatt. Azt hiszem, megmutatom Kyouraku bankai-át, és megtudhatjátok a haorijának a "múltját" is.

Kérdés: Mi lesz az új arc helyszíne?

Kubo Az új helyszín nem Karakura, de még csak nem is Soul Society lesz. Egy hely, ami "valami alatt" található és "váratlanul közel". Elképzeléseim szerint egy hely, egy "jégből készült palotával". Színezve szép fehér lenne, kékkel és ezüsttel.

Kérdés: A Shinigamikon kívül más szereplők is megjelennek a múltból?

Kubo Igen. Az Arrancarok, méghozzá a Shinigamik oldalán.

Kérdés: Lesznek karakterek, akikkel barátságot kötnek majd?

Kubo Ulquiorrával nem, ő hamuvá lett. Grimmjow jó jelölt lehet, vagy Harribel, mert MINDKETTEN élnek. Még nem tudom, hogy hozom ki őket Hueco Mundo-ból...azt hiszem Harribel nem is fogja elhagyni HM-et.

Kérdés: Az Arrancarok megjelenése új ötlet, vagy már a szünet előtt megfogant benned?

Kubo Legyenek vagy ne legyenek...az előbbit választottam. De ha jönnek, nem egyesével, hanem csoportosan.

Kérdés: És Nel?

Kubo Ő is jön majd (nevet).

Kérdés: Szeretném látni, milyen viszonyban lesz Kon-nal.

Kubo (Nevet) Kon nem szerepelt a Fullbring arc-ban. Az igazat megvallva kevés szerep jutott neki Soul Society arc óta...akik mostanában kezdték el olvasni a mangát, nem is tudják, hogy létezik.

Véleményem az interjú alapján: Mivel Tite Kubo Naoki Urasawa-hoz hasonlóan az anime stúdióval együtt működik, ezért kicsit mérges voltam, hogy nem mutatta nekünk meg Kubo, hogy mi lett Grimmjow-al meg Harribel-el. Mondjuk érdekesnek hangzik az interjú alapján a következő arc, de én azt már nem nézem/olvasom, meghagyom nektek!

Fordításért köszönet: Szanisz.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr543907716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása