Szegasztok!

Bár a Berserk mangáról és animéről még nem nagyon írtunk, jó hírrel szolgálhatok a Berserk rajongóknak: 2012 januárjában jön a Berserk anime film, mely a Berserk Golden Age Arc I: Egg Of The Supreme Leader címet kapta.

A cím nem véletlen, mivel a film egy trilógia első része, és lesz még 2 film ezen kívül. Az anime film trilógia a manga alapján fog készülni, tehát azok is megtudják nézni, akik nincsenek tisztában az eredeti mangával.

Itt a trailer:

 

 

Megjegyzés: Na ez már valami! Ilyen anime filmeket kellene készíteni, nem ilyen "Naruto Shittuuden" szerű rémálmokat! Sőt, talán még a Shittuuden is nézhető lenne, ha azt is a manga alapján évente egy-egy filmben adnák ki.

Mangekyo022. 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr333358249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.11.06. 21:51:59

Azért megdöbbentő ez a full CGI.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2012.01.31. 23:56:54

Üdv! Én imádom a régebb stílusu, kicsit kopottnak tűnő grafikát és eza CGI nálam rontani fog a hangulatból :S pedig imádom a Berserk-et.
süti beállítások módosítása