District 13 Comix

2011.10.06. 16:16

Szegasztok!

Miért van az, hogy a plázák terjedésével egyre kevesebb saját, kicsi üzlet van? Miért van az, hogy a plázák terjedésével szinte majdnem kihaltak a mozik, és már csak a Cinema Palace maradt? Miért van az, hogy amíg Párizsban rengeteg sétáló utca van, és még maga a fő útvonalon is rengeteg üzlet van, addig Budapesten csak nagyon jól eldugott helyeken vannak az igazi ínyenc boltok?

Ilyen jól eldugott üzletek a Play Mania, a Console Corner és jelenleg a District 13 Comix is. Ha nem lennének emberek, akik írnának róluk és hirdetnék őket, akkor annyi nekik. Így járt az a képregény bolt is, ami nyáron szűnt meg a Király utca melletti utcában (4-es 6-os villamos egyik megállója).

De szerencsénkre azért vannak még boltok, akik megpróbálnak a nagy cégektől és multiktól függetlenek lenni, és ilyen a District 13 Comix is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a képregény bolt nem rég nyílt meg a Visegrádi utcában, közel a Nyugati Pályaudvar mellett.

Maga a bolt elég kicsike, de cserébe viszont pofás a helység, ráadásul szép festményekkel van díszítve a fal. szerencsére a választék az jó nagy! Szinte minden Magyarországon megjelent magazin, manga és könyv kapható itt.

Pókember magazinok is voltak dögivel, szóval akik lemaradtak róluk, azoknak ajánlom itt bepótolni!

S habár külföldi manga és képregény nincs, elmondták, hogy szeretnék bővíteni a választékot külföldi árukkal is. És persze még egyéb újításokat is szeretnének csinálni a vendégek részére.

Szóval ez egy jó kis képregény bolt, és akik szeretik az képregényeket és mangákat, azoknak nagyon ajánlom, hogy legalább egyszer nézzetek be oda!

U.I.: Beszélgettem az eladóval, hogy van e valami kis köze a bolt nevének a "District 9" című filmhez, de mint kiderült, semmi, és azért lett ez a neve, mert a 13-ik kerületben van a bolt. Mondjuk akkor is.... ;)

Szegasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr133282913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása