Sziasztok!

Emlékeztek még a Powerpuff Girls című rajzfilmre ami még anno a Cartoon Network-ön ment? Én bevallom szerettem hiszen vicces volt és jókat derült rajta az ember.

Aztán amikor meghallottam hogy "japánizálták" a történetet gondoltam hogy teszek vele egy próbát.

Ma tehát ezt az animét fogom nektek bemutatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az animét az Aniplex stúdió készítette és 2006-2007-ig ment a tv-ben és összesen 52 részből áll a sorozat.

A Történet elején már is megkapjuk Utonium professzor japánizált kiadását és szokása szerint éppen a laborjában kísérletezik az X vegyszerrel. De ezúttal nem egyedül hanem a fiával Ken-nel illetve egy robotkutyával Peach-el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kísérlet közben azonban az X vegyszer valamiért Z vegyszerré alakul és kiszabadul a laborból majd egy újabb balesetnek köszönhetően 3 fehér és több fekete fénnyé alakul át.

A 3 Fehér fény pedig eltalál három lányt név szerint Momoko-t,Miyako-t és Kaoru-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Baleset után a lányok képesek lesznek átváltozni. Momoko lesz Blossom, Miyako Bubbles és Kaoru pedig Buttercup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után a professzor összehívja a lányokat és miután tisztázták a dolgokat a lányok felesküdnek hogy megvédik Tokió-t a gonosz negatív szereplőktől. De kik is azok?

Hát azok akiket a fekete fények eltaláltak és egyfajta változáson mennek keresztül ők is de csak akkor ha idegesek. És kik ők? Mindenki az eredeti sorozatból!

Először is itt van Mojo Jojo aki egy közönséges majomból lesz gonosztevő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán visszakapjuk az eredeti sorozat talán legirritálóbb szereplőjét is,Hercegnőt akinek azonban most már Himeko a neve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán itt van még a Hamda Banda illetve Fuzzy is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És itt van Medúza,az Amőbanda, a Pernahajderek szóval mindenki a sorozatból. És ahogy lenni szokott az a gonoszok elakarják pusztítani a lányokat és a világot de a lányok se hagyják egykönnyen legyőzetni magukat.

Dióhéjban ennyi a sztori,és hogy mi a bibi vele? Az hogy csontról-csontra ugyanaz a sztorija mint az amerikai sorozatnak szóval semmi újdonság nincs benne az animenizálást leszámítva.

Na de akkor következzék a kivesézés.

Kezdjük talán a látvánnyal amihez elég a megnézitek a fenti képeket. Igen RAJZOLÁS TERÉN AKKORA NULLA AZ ANIME HOGY MÉG AZ AMANAEIDA YO IS SZEBBEN VAN MEGRAJZOLVA MINT EZ. CSAK NÉZZÉTEK MEG MOJO-T MENNYIRE SZÁNALMASAN VAN MEGRAJZOLVA. Na mindegy haladjunk tovább a karakterekre.

Na azok se kutyák. A Lányoknak meghagyták a karaktereiket szóval Momoko a könyvmoly okostojás,Miyako a cuki divatbolond lány Kaoru pedig a nagyon kemény fiús csaj. Viszont kiemelnék két szereplőt az egyikük az Ken. Na ő az a karakter aki szimplán felesleges az animében és habár ez nem ecchi anime akkor is a csajok ütik mint a répát. A Másik karakter az pedig Mojo Jojo.

Ugye az eredeti sorozatban ő volt a lányok legfőbb ellensége de egyben egy vicces karakter is volt. Na és itt milyen? AKKORA IDEGESÍTŐ LÚZERT CSINÁLTAK BELŐLE MINT A ZÚZÓBÓL A TMNT ANIMÉBEN!!!! A Desu-Desu lánykarakterekhez hasonlóan ő is mond egy szót az összes mondata végén: MOJO,MOJO,MOJO,.MOJO,MOJO.... ez 10 perc után herénszúró gondolatokat ébreszt az emberben könyörgöm.

De a többi gonosz karakter is ugyanilyen szánalmas.

Zenék: Az animéhez 2 opening és 3 ending tartozik. A 2 .opening az elhanyagolható az 1.viszont jó is meg nem is. Azért jó mert Nana Kitade énekli és a dal is viszonylag hallgatható de a klippje olyan szinten gyér hogy a Platonic Heart-é elbújhat mögötte. Endingek közül meg a 3.ik tetszett a legjobban.

Ráadásul ha szabad ilyet mondanom az anime tele van nagyon nagy ötletrulezekkel,ezek közül a legnagyobbak a lányok támadásai. Hát azokon behaltok de inkább nem részletezném őket.

De többet nem is akarok elárulni róla,elég annyi összegzésképp hogy egy szinten van a TMNT animével. És akkor még finoman fogalmaztam.

[Mangekyo022 véleménye:

 "Egyedül a Sedusa-s részek tetszettek, mert Sedusa-n lehet röhögni... De amúgy ez az

  anime.... inkább nézzétek meg az eredeti cartoon network-os PPG-t, mint ezt a japáni-

  zált, celluloid hulladékot! Jobban jártok..."]

Demashitaa! Powerpuff Girls Z

-Idő:2006-2007

-Stúdió: Aniplex

-Műfaj:Magical Girl

-Hossz: 52 rész

Tetszett:

- A Lányok karakterei

- Utonium Prof.

- Zenék

Nem Tetszett:

- Látvány

- Ken

- Gonosz Karakterek

- Mojo Jojo-ból szánalmas lúzert csináltak

- Logikai és Ötletrulezek

- Semmi újdonság a történetben

Értékelés:

Táblázat Szerint: 16/40-Rossz

Százalék Szerint:32%

3/10

Lehet utálni ha akartok! De még ezek ellenére sem tartozik a nézhetetlen kategóriába szóval akinek van kedve az nézze meg. Legközelebb már egy jó animéval jövök addig is SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr892980969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.06.16. 20:20:24

talán egyszer megnézem, jah gyerekkoromba én is lestem a Kartunnetwörkön eztet
süti beállítások módosítása